Support

Open search

Samsung QuickDrive: De nieuwste revolutie in wasmachines!

Highlighted
Nick Moderator
Moderator

Met Samsung QuickDrive wasmachines doorbreken we opnieuw barrières. QuickDrive zorgt er namelijk voor dat wassen tot 50% sneller gaat én wel tot 20% minder energie kan verbruiken, terwijl het wasresultaat hetzelfde blijft!* Zo hou je meer tijd over om leuke(re) dingen te gaan doen  

 

Maar hoe werkt het dan? 

De wasmachine is uitgerust met een ‘Q-Drum’ die bestaat uit een ‘hoofdtrommel’ met ‘achterplaat’ die onafhankelijk van elkaar bewegen, zodat je kleding in verschillende richtingen door de trommel beweegt en hierdoor sneller schoon wordt. ‘Normale’ wasmachines tillen de kleding naar boven en laten het dan weer vallen, de Q-Drum zorgt ervoor dat de kleding ook van voor naar achter beweegt; dubbele beweging betekent dubbele waskracht!

 

Bekijk het filmpje hieronder om alles te weten te komen over onze nieuwste revolutie in wasmachines! 

 

*Getest op WW8800M, vergeleken met Samsung WW8500K. Wast tot 50% sneller op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het eCotton-programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% bij het wassen op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg), gebaseerd op Intertek-data. 


---------
Signature-S10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
1 ANTWOORD 1
New Member

Hoi, erg mooi, ik heb hier een vraag over. Kan ik QuickDrive ook tijdelijk uitschakelen? Een was met paar overhemden zorgt ervoor dat ze allemaal in de knoop komen! Daardoor meer strijkwerk. 

Groeten, Gerben