Support

Open search

Kan wasmachine niet connecten met telefoon

Black Belt 

Goeiemiddag @HansV, ik ben hier zeker nog mee bezig samen met de productspecialist, maar de situatie lijkt niet voor iedereen hetzelfde. In jouw geval had ik nog een paar vragen open staan, heb je hier al naar kunnen kijken? 

 

"Naar mijn weten zou het wel moeten werken, anders adverteren we er ook niet mee natuurlijk. Het is alleen uitzoeken wat hier nu precies de stoorzender is. Heb jij ook alle bovengenoemde tips geprobeerd? (mobiele hotspot, Wifi op 2,4 Ghz, enz.)"

 

@ArjenM, het is sinds de aanschaf nog geen enkele keer gelukt met je droger? Wel apart dat het met je wasmachine wel gelukt is, ik neem aan dat je dezelfde stappen met je droger hebt doorlopen als met je wasmachine? Of zit hier nog verschil in? (ik kan dit hier niet zelf testen helaas)


---------
Signature_Note9_Trans
"I'm just trying to make a buck, like everyone else."
- Tom Waits
First Poster

Beste mensen,

 

Wij hebben sinds 3 weken de WW80K6404QW wasmachine en een soortgelijk probleem. Smart Home werkt dus niet begreep ik al, ook, omdat er een popup scherm telkens blijft hangen voor het scherm, waar evt. je netwerk en wachtwoord in kunt vullen, maar kom daar ook niet makkelijk weer uit! Met alle Apps stoppen wel, maar niet handig!

Toen na telefonisch advies (meerdere malen gebeld) de Smart Things App erop gezet, nu ziet mijn telefoon de wasmachine en koppelt hem ook, maar dan zie ik dat ik hem alleen kan bekijken in die app en dat was naar mijn idee niet de bedoeling van deze app.

Ook als ik even buiten ben geweest is de verbinding verbroken (dus alleen contact binnenshuis!) en moet ik de wasmachine evt. opnieuw koppelen, maar dat kan pas als wasmachine klaar is.

 

Op afstand bedienen zit er dus niet in, wat wel de bedoeling was naar het idee van Samsung advertising! Dat zie ik wel evt bij de mogelijkheden zie van de Samsung Smart Washer app maar daar kan ik mijn wasmachine niet op aansluiten, want die ziet de app niet?

 

Nu zou er terug gebeld worden via de Samsung service desk, wanneer er een oplossing zou zijn, tot op heden geen reactie.  Not Nice!

 

Graag hoor of zie ik een oplossing tegemoet. Bij voorbaat dank! Groet Enno

 

Nick Moderator
Moderator

Je kunt de wasmachine met SmartThings wel 'besturen', bijvoorbeeld of afstand aangeven wanneer je wilt dat de machine klaar is met wassen. Wél moet je dan voordat je vertrekt de Smart knop indrukken op de wasmachine. Dit moet dus elke keer nadat je er bijvoorbeeld was in hebt gestopt.


---------
Signature-Note10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
Highlighted
First Poster

Beste Nick,

 

Dat is juist het probleem de tool functioneerd niet zoals, jij aangeeft. Zodra huis uit bent is verbinding weg. De machine is ook niet in mijn thuis netwerk aan gesloten!?

Bij indrukken toest AP lijkt het erop dat app aangeeft te zijn gekoppeld hetgeen deels het geval is, maar de telefoon app aangeeft dat bij instellingen "zelfsturing " aangeeft wasmachine niet geconfigureerd?

 

En daarnaast valt de app uit zodra je huis verlaat, zoal eerder aangegeven! Iets klopt er niet!

Wellicht handig als er ergens een smart instructie manual zou zijn en dat het naar behoren werkt, graag uw input, thanks

Nick Moderator
Moderator

Duidelijk. Kun je in dit geval nogmaals volledig de installatie doorlopen, dus beginnen met eerst de wasmachine zoeken. Je moet dan wel eerst de machine verwijderen, anders onthoudt de machine de eerste installatie.


---------
Signature-Note10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
First Poster

Beste Nick,

 

Meerdere malen al gedaan zelfs app 2x eraf gehaald, maar vanzelf lijkt de app de machine niet te detecteren, maar handmatig toevoegen doet het wel maar werkt de app niet naar behoren!

Lijkt of deze deels info verwerkt aangezien ik wel eerder zag dat machine klaar was, maar er stond dan dus dat ik alleen maar het programma kon  bekijken zoals eerder aangegeven.

Ondertussen al veelvuldig vanalles geprobeerd, maar krijg het niet voor elkaar! 

Gr Enno

First Poster

Beste Nick,

 

Bij automatische detecteren " no response " ziet wasmachine niet( 1e afbeelding) en dan zit je er bovenop praktisch!

Toch even bij de wat oudere Smart Home app gekeken die het systeem wel ziet in de Wifi reeks maar ik deze dus zoals eerder gezegd niet kan toevoegen, omdat ik door popupscherm (zie 2e afbeelding) niet een thuis netwerk in kan vullen, maar deze app ziet wel gelijk de wasmachine, hoe zit dat nu?

Graag een oplossende input gewenst dank u?

gr Enno

Screenshot_20190410-114315_SmartThings.jpg

 

Screenshot_20190410-114157_Settings.jpg

 

Screenshot_20190410-113933_Smart Home.jpg

 

Nick Moderator
Moderator

Ik ga het even aan deze kant bespreken, dus je hoort zo snel mogelijk van me. 


---------
Signature-Note10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
Top Posters