Support

Open search

Hoe kan ik mijn QuickDrive wasmachine installeren en kalibreren?

Highlighted
BruceH Moderator
Moderator

Je QuickDrive wasmachine installeren

Met een nieuwe Samsung wasmachine in huis wil je zo snel mogelijk aan de slag. Gelukkig kun jij zelf je wasmachine installeren.

 

Voordat je begint met de installatie, haal je de machine uit de verpakking en controleer of je alle accessoires en de gebruikshandleiding hebt. Deze kun je vinden in de trommel van het apparaat. De gebruikshandleiding bevat een lijst van accessoires die bij jouw model wasmachine hoort.

 

De installatie stappen verschillen niet per model. Het maakt dus niet uit of jij een AddWash, Eco Bubble of Quickdrive wasmachine wilt installeren. Een goede installatie is belangrijk om problemen en reparaties te voorkomen. Bekijk het filmpje hieronder om je QuickDrive optimaal te installeren of klik hier voor een uitgebreide beschrijving.

 

 

Het begint bij de juiste kalibratie

Door de trommel te kalibreren kan de machine zelf nauwkeurig het gewicht van het wasgoed detecteren. De QuickDrive doet dit namelijk automatisch.

 

Controleer als eerste of er niets bovenop de wasmachine staat, en nog belangrijker, of er niets in de trommel zit. Schakel dan de wasmachine uit. Voer vervolgens de kalibratiemodus uit zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing van de QuickDrive wasmachine of bekijk het filmpje hieronder.

 

 

 


---------
Signature-S10
"It’s better to give than to receive. Especially advice."