Support

Open search

Ecobubble, Eco Drum Clean en Auto Optimal Wash? We leggen het voor je uit

Highlighted
Nick Moderator
Moderator

Naast Quickdrive en Addwash technologie, maken onze nieuwste wasmachines uiteraard ook gebruik van bestaande functionaliteiten die de wasprestaties verbeteren. We hebben ze hieronder kort voor je uitgelicht: 

 

Wat is Samsung Ecobubble?

We maken al even gebruik van Ecobubble en daar bouwen we weer op voort! Samsung Ecobubble is ontwikkeld om jouw was schoner te krijgen op lageren temperaturen. Ecobubble betekent dat de machine het wasmiddel en water tot schuim slaat, dit doet ‘ie door onder hoge druk zuurstof erin te pompen. Voordat de cyclus begint komt het schuim al in de trommel met jouw was terecht, waarna de bubbels de tijd krijgen om veel dieper in de was te dringen. Zo zorgen we voor het beste resultaat zo economisch mogelijk. 

 

ecobubble.jpg

 

Wat is Eco Drum Clean?

Een wasmachine werkt natuurlijk continu met water, dit betekent dat de machine last krijgt van aanslag. Eco Drum Clean zorgt ervoor dat de machine zichzelf kan schoonmaken, zonder het gebruik van chemicaliën. Het is heel simpel: je zet de optie aan op de wasmachine, daarna begint de wasmachine de trommel op 70 graden schoon te maken. Indien je schoonmaakmiddel wilt gebruiken, dan adviseren wij dat je maar 1/10 van de door fabrikanten geadviseerde hoeveelheid gebruikt. 

 

Wat is Auto Optimal Wash?

Auto Optimal Wash maakt gebruik van 4 sensoren die in de wasmachine zijn verwerkt, hier hoef je verder niets voor te doen. Het gewicht wordt gemeten, de vuilgraad van het water wordt gecontroleerd en er wordt bepaald hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor optimaal resultaat. De aanpasbare automatische dispenser kan iedereen makkelijk bijvullen, zélfs met sterk vloeibare wasmiddelen.

 

sensor.PNG


---------
Signature-S10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"