Support

Open search

Verwijderen Samsung account

Highlighted
New Member

goede avond 

 

Heb net me oude note 3 uit de kast gepakt en wilde die aan me zusje geven om te gebruiken. dus heb de telefoon gelijk op hard reset gezet en nu vraagt die de oude samsung acount email van de acount ken ik al jaaren niet meer.

en jaren niet gebruikt.

de vraag nu is hoe zou ik dit kunnen omzeilen of achterhale  wat de acount was want ken de email adress van toen ook niet meer 

 

met vriendelijke groet

semir

2 ANTWOORDEN 2
Superuser II
Superuser II

Hoi Semir,

 

Aan de hand van deze pagina kun je proberen je Samsung account te achterhalen: https://account.samsung.com/accounts/v1/MBR/findId#. Als dat niet lukt, dan is de enige manier om de telefoon nog te ontgrendelen een servicepunt te bezoeken met je identiteitsbewijs en aankoopbewijs. Een servicemedewerker ontgrendelt dan je telefoon met speciale software.

 

https://eu.community.samsung.com/t5/Mobiele-Producten/Waar-kan-ik-terecht-voor-reparatie-van-mijn-Sa...

 

--------------------------------
Een antwoord op je vraag gevonden? Vergeet deze dan niet als ✓Oplossing te markeren zodat andere gebruikers de oplossing sneller vinden.
Superuser I
Superuser I
Kevin heeft helemaal gelijk, omzeilen is verder niet mogelijk gezien het een stukje anti-diefstal bescherming is. Telefoons zijn immers roofgoed en je wilt criminelen niet rijker maken dan ze al zijn

Het doel achter dit stukje beveiliging is om er voor te zorgen dat alleen de eigenaar, die kan bewijzen dat hij/zij eigenaarschap heeft toegang heeft.

Top Posters