Support

Open search

Samsung Galaxy S8 Camera App problem

First Poster

Molim pomoć! Kupila sam Samsung Galaxy S8 isključivo radi kamere i u zadnjih tjedan dana ne može fokusirati. Stalno je mutna. Promlem imam samo sa zadnjom kamerom. Sve navedeno sam isprobala. Isto tako sam u tipkovnicu unjela *#0*# i kad sam isla na test kamere nije uspio. Softver mi je ažuriran. Što da radim?

Unaprijed hvala

7 REPLIES 7
Superuser I
Superuser I

Bok @Mirna123

 


Im pretpostavljajući da nijedan slučaj ili leđa ne mogu ometati fotoaparat. I da nema otisaka prstiju na leći.


Ako to nije slučaj, možda ćete morati potražiti pomoć na Samsungovoj lokaciji usluge.
Pretpostavljam da telefon nikada nije bio ispušten, a senzori za vodu nisu pucali.

 

 

Current Phone ~

Samsung Note 9 Model: SM-N960 Dual Hybrid 512Gb_ Samsung One Ui / Pie.

Samsung Gear s3 Frontier Watch
Samsung Galaxy Tab A {2016}SM-T580

First Poster
Nikada nije bilo nikakvih padova. Dobro je zaštićen. Što se tiće otiska prsta na leću-nikada nisam to koristila. Sve savršeno radi osim te zadnje kamere.
Superuser I
Superuser I

U redu.

 

Ako brisanje čiste leće ne pomaže, kao što sam spomenuo prije, morat ćete posjetiti Samsungovu lokaciju servisa i vratiti se kome vam je telefon prodao. Želim vam sve najbolje s ovim.

 

 

Current Phone ~

Samsung Note 9 Model: SM-N960 Dual Hybrid 512Gb_ Samsung One Ui / Pie.

Samsung Gear s3 Frontier Watch
Samsung Galaxy Tab A {2016}SM-T580

First Poster
Poštovana zanima me kako ste riješili problem sa kametom na samsungu s8
First Poster
 
Observer

Pozdrav, ja imam istih problema sa stražnjom kamera (ostalo sve radi savršeno) pa me zanima ako ste uspjeli riješiti problem.

Hvala, Lp

Highlighted
First Poster

Koliko sam ja dobio neku iformaciju kada sam se raspitivao oko istog problema receno mi je sa strane od prijatelja (u nekoj vrsti poverenja jer su duyni da kazu da je potrebna zamena sociva) koji radi u servisu da je to jedina veca mana kod S8 da dolazi do toga da socivo ne izostri sliku, problem je u tome sto se ne koristi najbolje socivo koje postoji za sta svi tvrde da je Carl Zeiss koju koristi Nokia , odnosno koristili su je sada nisam u toku da li i dalje koriste... Mene zanima da li neko moze da mi pomogne oko jednog drugog problema, kupio sam preklopnu masku i potrebno mi je da povecam osetljivost ekrana kako bih mogao preko nje da se javim prelazom prsta standardno, da li neko zna nesto o tome i ima li mi pomoci ili da prodajem masku??? 

Top Liked Authors