Support

Open search

Batterij van je Samsung tablet of smartphone snel leeg? Bekijk deze tips!

Superuser I
Superuser I

Ik heb trouwens nog een tip!

Neem altijd bij lange reizen een Powerbank met je mee, dan zit je nooit zonder stroom! Als je een erg grote powerbank hebt dan maak je ook gelijk vrienden met iedereen die toch een kabel mee heeft, maar toch geen stroom heeft

Zorg er ook voor dat de powerbank niet te klein is! Een moderne smartphone heeft snel een accucapiciteit van zo'n 3000 MAH voor een charge, en als deze gebruikt wordt kost wel wat meer. Soms is het handiger om net ietsjes meer uit te geven.

First Poster

Mijn A5 2017 werd heel heet en van af dat moment ging de batterij de helft minder lang mee ben nu noodgedwongen in spaarstand mid te zetten om van de ochtend tot middag door te komen ik snap niet waarom dit ineens zomaar kan gebeuren en verwacht dat deze batterij vervangen wordt zonder zichtbare schade en weer naar behoren zal functioneren

Tim Moderator
Moderator

Hi @BlackShiva, dat is wel erg balen :( Heb je alle bovenstaande tips al geprobeerd? Deze zouden het probleem in grote lijnen moeten oplossen.


---------
Signature-Note10
"You must take your place in the Circle of Life." ~ The Lion King
Superuser I
Superuser I
Stel dat er waardeloos bereik is dan gaat de accu ook sneller achteruit. Op deze plekken kan het soms slim zijn om de telefoon op vliegtuigmodes te zetten.

Dit heeft te maken met het feit dat de telefoon constant verbinding wil maken met een mobiel netwerk.

Trouwens: In Nederland is dit niet zo erg maar voor de vakantiegangers onder ons
Highlighted
First Poster

hallo meneer/mevrouw.

ik ben nog steeds aan klote met al die instellingen maar kom geen steek verder, heb er bar weinig verstand van en de winkel zelf waar die vandaan komt, die mensen zijn beetje kort af en leggen niet veel uit, ze willen liever dat je snel weg gaat dan hun je helpen, dus welke powerbank is dan goed echt goed voor een s9 plus want daar heb ik helemaal geen verstand van haha, als dat helpt dan vind ik het wel best, want met elke pogo 3 uur ding is ie echt binnen goed 2 uur leeg en heb niet echt een powerbank want weet niet welke ik moet halen dan.

Nick Moderator
Moderator

De beste opties zijn de chargers die kunnen fast chargen via USB-C of USB. Anker heeft goeie packs en wij natuurlijk ook. Vanuit Samsung kijk je eerder naar deze.


---------
Signature-Note10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
First Poster

GoedeMiddag meneer/Mevrouw

Bedank voor u uitleg, en dan ga ik nu dat proberen, want vond al raar dat een redmi langer mee gaat met batterij dan een s9 + want me vriendin kan hele dag door game en is ie pas leeg, mijne is binnen 3 uur helemaal leeg vond dat al zo vreemd.

 

m.v.g kevin.

Explorer

Hallo,

 

Kan ik de scherm resolutie verlagen van de S10e om batterij te besparen? Op mijn S7 kan dat namelijk wel.

Ik heb de functie niet kunnen terugvinden in het menu.

 

Bvd

Explorer

Ja... Of Samsung zorgt een keer voor een batterij die wel de hele dag mee gaat.

 

Trouwens, ik heb nu de s10e. Als ik deze vergelijk met de S7 en kijk HOEVEEL processen er wel niet draaien op de achtergrond is het niet gek dat die batterijen zo leeg lopen. De mogelijkheden en functies worden steeds gekker en je doet er eigenlijk vrij weinig mee. De enige die er wat aan heeft zijn Samsung en Google, die alle info gebruiken voor marketing en reclame middels machine-learning. Ik heb er iig niet veel aan en het maakt de GUI alleen maar chaotischer en minder overzichtelijk.

 

Spam

NadiaS Moderator
Moderator

Hoi! Je kunt op de S10e de schermresolutie niet verlagen. Wat processen op de achtergrond betreft: dit toestel heeft meer RAM-geheugen en opslaggeheugen waardoor dit mogelijk is. Het kan kloppen dat het verbruik van het RAM-geheugen hoger lijkt, dit komt omdat de software meer reserveert zodat pieken geen crashes kunnen veroorzaken. 


---------
Signature-Note10
"Open different doors, you may find a you there that you never knew was yours. Anything can happen.“
Top Posters