Support

Open search

Overzicht van Aanbevolen Browsers

Community Manager

Aanbevolen Browsers (Desktop)

 

Voor een consistente en prettige ervaring op de community, raden wij onze gebruikers aan de meest recente versie van de volgende browsers te gebruiken (Let op: JavaScript moet ingeschakeld zijn):

 

  • Chrome
  • Firefox
  • Internet Explorer (10 of 11)
  • Safari
  • Microsoft Edge

 

Aanbevolen Mobiele Browsers (met Responsive Support)

 

Mobiele gebruikers kunnen gebruik maken van de volgende mobiele browsers:

 

  • Safari (iOS)
  • Chrome (Android)

Het bijhouden van veranderingen binnen de Browsers, Besturingssystemen en Apparaten

 

Onze ontwikkelaars zijn altijd up to date met de laatste trends en ontwikkelingen rondom nieuwe technologie. Ondanks dat we dit continu monitoren en nieuwe bèta releases testen, is het niet altijd exact te voorspellen wanneer nieuwe besturingssystemen of browsers worden uitgebracht. Ons doel is om te allen tijden de beste gebruikerservaring te leveren op de meest recente productversies, echter kan het gebeuren dat plotselinge veranderingen worden opgepakt in onze eerstvolgende community update.   

 

Waarom staat mijn Browser er niet bij?!

 

We willen dat iedereen een prettige gebruikerservaring heeft op de community, waarbij onze ontwikkelaars streven ondersteuning te bieden aan een groot aanbod aan browsers. Dit kan ten koste gaan van de ondersteuning voor een browser die niet op de lijst staat.  

 

Het is aangeraden de meest recente versie te gebruiken, omdat oudere browsers mogelijk niet compatibel zijn met nieuwe functies op het platform. Deze functies kunnen daarom ontbreken voor browsers die niet op de lijst staan.


---------
Signature-S10
Community Manager Samsung Benelux
Heb je een antwoord gevonden op je vraag? Markeer deze dan als
✓Oplossing zodat andere gebruikers de oplossing sneller vinden