Support

Open search

Huisregels voor de Samsung Community

Community Manager

Welkom bij de Samsung Community! Wij willen dat dit een plek is waar iedereen zich vrij voelt om deel te nemen aan gesprekken en hun ervaringen te delen. Om dit mogelijk te maken, vind je hieronder onze huisregels waarvan we verwachten dat iedereen deze zal volgen:

 

 • Respecteer anderen. Wees aardig voor andere mensen in de Samsung Community, ook als je het niet met hen eens bent. Dit houdt in dat alleen inhoud (of links naar inhoud) mag worden geplaatst die niet wordt beschouwd als racistisch, pornografisch, lasterlijk of anderszins ongepast, haatdragend of beledigend voor enig lid van de gemeenschap of het algemene publiek. Als je iets tegenkomt dat deze regel overtreedt, vragen we je dit te melden aan het Community Team en zullen zij de kwestie onderzoeken.
 • Bescherm jezelf. Wat je hier plaatst is openbaar, dus wees voorzichtig met het plaatsen van vertrouwelijke informatie of details waarmee mensen toegang tot jouw persoonlijke gegevens kunnen verkrijgen (bijvoorbeeld je wachtwoord, naam, telefoonnummer, rekeningnummer of bankpasnummers).
 • Gebruik je gezond verstand. Dit is een Community die voornamelijk bestaat uit mensen zoals jij. Hoewel mensen hier zeer nuttige informatie geven, vertegenwoordigt wat hier wordt geplaatst niet noodzakelijkerwijs de visie en positie van Samsung. Wat je hier leest hoeft niet het beste te zijn voor jouw specifieke situatie. Je bent zelf verantwoordelijk voor het al dan niet volgen van het advies binnen de Samsung Community.
 • Respecteer de wet. We accepteren geen discussies die in strijd zijn met de wet. Dit omvat, maar is niet gelimiteerd tot, discussies over drugsgebruik, hacking, piraterij, het overtreden van auteursrecht of een discussie over lopende rechtszaken.
 • Zoek eerst. Binnen een community is het te verwachten dat sommige vragen en antwoorden al ergens geplaatst zijn. Doorzoek daarom eerst de community via de zoekbalk aan de bovenkant van de pagina. Mogelijk kun je op die manier al snel een oplossing vinden.
 • Blijf bij het onderwerp. Zorg ervoor dat jouw berichten relevant zijn voor het topic waarin je actief bent. Als je iets nieuws wilt bespreken, zoek dan eerst in de community of dit al besproken is. Zo niet, start dan een nieuw topic. Spam, reclame, vrije handel / verkoop, uitnodigingen of lobbyen (of links hiernaar) zijn op geen enkele plek in de Samsung Community toegestaan en zullen wij daarom verwijderen.
 • Blijf openbaar. Stel je vraag in het openbaar op de community, d.w.z. in een (nieuw) topic zodat het voor iedereen inzichtelijk is. Hiermee zorg je dat je vraag door iedereen gelezen kan worden en je zo veel mogelijk support krijgt. Stel je vraag niet in een privebericht naar het communityteam, tenzij door ons aangegeven. 
 • Stel duidelijke vragen. Als je een vraag stelt, zorg er dan voor dat je zo uitgebreid mogelijk bent. Dit betekent informatie geven over welk product je gebruikt en de stappen die je al hebt geprobeerd en andere relevante informatie. Hiermee zorg je ervoor dat andere leden van de community je beter kunnen helpen. Hier is een korte checklist die je kunt gebruiken:
  1. Productnaam:
  2. Softwareversie
  3. Gestelde vraag:
  4. Reeds ondernomen stappen:

De vereiste informatie kan afwijken afhankelijk van uw product.

 

Door deel te nemen aan de Samsung Community ga je ermee akkoord zowel deze huisregels als de Servicevoorwaarden voor de Samsung-community te volgen. Je gaat er ook mee akkoord om de aanwijzingen op te volgen van het Samsung Community Team. Leden van dit team kun je herkennen door een blauwe of paarse gebruikersnaam, het Samsung logo en/of het MOD icoontje. Als je per ongeluk of met opzet één van de huisregels overtreedt, zullen we jouw bijdrage bewerken of verwijderen. Regelmatige overtreders kunnen door het Samsung Community team worden geschorst of verbannen.

 

We kunnen deze huisregels op elk gewenst moment bijwerken. Kom daarom regelmatig terug om de huisregels te lezen.


---------
Signature-Note10
Community Manager Samsung Benelux
Heb je een antwoord gevonden op je vraag? Markeer deze dan als
✓Oplossing zodat andere gebruikers de oplossing sneller vinden
Top Posters