Support

Open search

Community Feedback

Explorer

 @PaulMol

 

While not techincally part of the Technicals teams role, you try telling an engineer not to look at a forum full of product feedback.

 

However, we don't just rely their curiosity, but instead forward on any post/thread that the community members haven't answrered or that the community team can't answer.  Depending on the topic, they will either provide an answer, which we then share, or they will go off and investigate.  With the latter, we will try to provide you guys with regular updates and continue to send your feedback onto the product teams.

 

It will take a little while for everyone one to get used to the Community and to adapt exisitng processes into it's rather unique modus operandi.  The good news is that everyone from marketing to technical support are in our corner and keen to see what a dedicated Samsung community can do.  Personally, I can't wait to show them.

 

Lee

First Poster

Hi Lee

2 questions.

Firstly and probably really *****... how do i post a new question to the smartphone community? Being asked for individual addressees...

Secondly the question I'd post if i knew how! I have a new Galaxy S7. My call log doesn't capture all calls received whether they be missed calls or calls I've actually answered? What am i doing wrong?

Cheers

H

Apprentice

Hello, I've been looking as to where I would post a question but can't find a link so if i can post here to ask sonmething would that be okay. I have a Samsung Front loader B1445A and accidentally swithched it off after it started its cycle, it is now stuck on the home screen where I can't change the programme setting, I can't even switch it of at the front of the machine only at the mains. I have left it switched off for a good while but nothing seems to work, can you tell me if there is a reset switch somewhere to reboot it.

                                                                                                            thanking you

                                                                                                               Bob Fenwick

                         

AntS Moderator
Moderator

Hello and welcome @blzbob73. :smileyhappy:

 

Best place to post your query is on the Home Appliances board here.


Community_Sig_S10_02s_f.jpg

 Say "Hello!" to the Community in The Introduce Yourself Thread.


AntS Moderator
Moderator

@HGCP32 wrote:

Hi Lee

2 questions.

Firstly and probably really *****... how do i post a new question to the smartphone community? Being asked for individual addressees...

Secondly the question I'd post if i knew how! I have a new Galaxy S7. My call log doesn't capture all calls received whether they be missed calls or calls I've actually answered? What am i doing wrong?

Cheers

H


Hi @HGCP32. Sorry about the late reply but just seen this post. :smileyembarrassed:

 

If you're in the Smartphone board and select 'Start a Topic' it should allow you to post a new thread to the board without requiring addressees:

 

New Thread 01.JPG

 

Which when posted:

 

New Thread 02.JPG

 

And on the board:

 

New Thread 03.JPG

 

If you or anyone else gets something different, definitely let us know and we'll look into it.


Community_Sig_S10_02s_f.jpg

 Say "Hello!" to the Community in The Introduce Yourself Thread.


Apprentice

Images I have uploaded to my profile are described as Hidden , I assumed that other members of community would be able to view them , they are quite tastefull and nothing risque about them , they are from my own collection on my PC. Advise please.

Lest we forget
Highlighted
AntS Moderator
Moderator

Hi @Stirlin. :smileyhappy:

 

It may have been when you uploaded the images you selected 'Hidden' as an album (it's the first option that comes up when uploading to an existing album on a profile). 

 

I've gone through the back door (ooer, missus!), and set all of the images you've uploaded so far to 'Public'.


Community_Sig_S10_02s_f.jpg

 Say "Hello!" to the Community in The Introduce Yourself Thread.


Apprentice

Thank you AntS.

Lest we forget
Explorer

Hi

I can get to read the posts if I scroll down or press something else first 

But if I login and go straight to posts

I get a red box saying insufficient privileges I have had to reset my device due to other issues and they are still there

Thanks

First Poster

Samsung have changed my Internet. I have just been onto the live chat and they have cut me off twice. So ignorant. All I want to know is how do I uninstall their update of my Internet to go back to the one before which worked fine for me. I now have white icons on a white background at the bottom of my screen!

Top Liked Authors