Támogatás

Open search

Hogyan segíthet a Google Térkép az offline navigációban?

Highlighted
MateB Moderator
Moderator

Google-Maps-API-Key.jpg

 

 

Térj le a járt útról

Ismeretlen helyeken utazni mindig izgalmas. De el tudod képzelni mennyire ijesztő lenne Google térkép nélkül? A csak az utazási magazinokból ismeret, rejtett gyöngyszemektől kezdve, a vadonban történő túrázásig, a Google Térkép offline módban is könnyebbé teszi a kirándulásaid.

 

Soha ne tévedj el

A Galaxy okostelefonodon nyisd meg a Google Térkép alkalmazást, majd keress rá az úticélra, amelyet felfedeznél. Kattints a ’…’ ikonra a jobb felső sarokban, majd nyomd meg az Offline Térkép Letöltése gombot és így bármikor hozzáférhetsz a térképhez. Ha a következő napra tervezed az utat, akkor az okostelefonod számára is elküldheted az útvonalat a számítógépedről. Egyszerűen csak keress rá a helyi nevezetességekre, és válaszd az ’Útvonalterv küldése telefonra’ funkciót.

 

Személyre szabott térképek

Egy utazással teli hét áll előtted? Készíts egyedi térképet az összes múzeummal, nevezetességgel, kávézóval és étteremmel a ’Térképeim’ funkcióval. Fejezd ki stílusod az egyedi ikonok és színek segítségével.

 

A te utazási naplód

Nem emlékszel merre jártál? Amikor a csodás utazásaidról elmélkedsz, kattints a menü ikonra a Google Térképben és válaszd ki az ’Idővonalad’ opciót. Így megnézheted az összes utat amerre jártál, és még azt is, hogy mekkora távolságot tettél meg összesen. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megoszd a kedvenc titkos útvonalaid a szeretteiddel.