Támogatás

Open search

Galaxy Watch emelet számlálás

Navigator
Nagyon kitartó vagy. Nekem kb 2 éve van meg és egyre nehezebben tolerálom a samsung baromságait. Pl van, mikor a Viberen küldött képet simán megjeleníti, aztán meg nem. Érthetetlen okból. Eddig éjjel nappal rajtam volt, de pár hete egyre ritkábban használom a geart és nyugodtabb vagyok. Nem bosszant, hogy 110 ezerért egy ilyen bizonytalan sz@rt vettem. Ráadásul nem stresszel az állandó rezgés meg csipogás, hogy "nézz már meg, foglalkozz már velem". Én azt mondom, hogy egy okosóra az csak plusz nyűg. Mindenesetre kívánom, hogy te sikerrel járj a szervizben.
First Poster
Még csak 1x volt szervízbe (remélem nem is lesz többet), 1 hét alatt vissza kaptam. Kicserélték a főpanelt, rajta van az új szoftver is. Tesztelem egyenlőre, még csak pár órája van rajtam, eddig nem volt időm vele foglalkozni a mai nap, de idővel úgy is kiderül, hogy oké e?!
First Poster

Némi tapasztalat az új szoftverrel kapcsolatban.

 

Eleve szkeptikus voltam, mert mindig az az ígéret, hogy az "új szoftver megoldja", de sajna ez nem minden esetben történik így. Mielőtt a frissítés mgejött volna, egészen normálisan működött az emelet számítás. 

Az új szoftverrel minden ismét elromlott, rengeteget "lépcsőztem", de maradt  néha azért a normális tartományban, többlet leginkább akkor történt, amikor sokat edzettem, és megizzadtam, igaz akkor jelentős.

Próbáltam elengedni ezt a dolgot, ahogy Macskajancsi írta, azokat a widget-eket is leszedtem ami mutathatta volna.

 

Na de azér egy hete csak megnéztem az értékeket, és azt láttam, hogy egy darab emeletet sem megyek.

Visszanéztem a történetet, és azt láttam, hogy mentem hat napja 150 emeletet, utána 64-et, azóta pedig semmit.

Sőt azelőtt is 40-60-80 emeleteket mentem.

 

De most megfordult a dolog, azaz egyáltalán nem mér. 

Már kétszer reset-eltem, mászom az emeleteket fizikailag de semmi.

 

Kedves Samsung support.

Kérdezem most már tényleg, mi a teendő?

 

Mgya

Navigator

Úgysem fognak neked válaszolni. Ilyen itt a felhozatal. Pont, mint a hivatalos Samsung Experience Store. Azt hiszem most már írok a koreaiaknak egy angol nyelvű levelet, mert nonszensz amit művelnek itt a márkanév árnyékában.

First Poster

A mai napon visszakaptam a szervizből 2 hónap alatt már 2x GH82-17793 számú főpanel csere Ebay-n 53000 ft Kinek jó ez nem értem?Természetesen az emeletszámitástól nem várok sokat, valószínűleg 1 héten belül elromlik, legutóbb is így volt.

Navigator
Senkinek nem jó ez. Csak olyan emberek javítják, akik semmit nem értenek a javításhoz se, meg a kereskedelemhez se. Semmiféle szaktudás nem kell ezekhez, ha valaki a szervizükbe jelentkezik. Betanított munkások csinálják valószínűleg minimálbérért, plusz kafetéroiáért. Valamit kicserélt a "szerelő", hogy neve legyen a gyereknek. De fogalma nincsen a szerelőnek, hogy mi a baja az órának. Amúgy nekik az a lényeg, hogy a számla elkészüljön. Amit aztán benyújtanak a Samsungnak. Nem foglalkoznak azzal, hogy te nem tudod használni az órádat, vagy hogy mit gondolsz.
Highlighted
First Poster

Sziasztok!

 

Tegnap este én is visszakaptam az órát a szervízből.

Hátlap és PBA csere volt. 

A PBA-t nem tudom mi. :-(

(PBA = Product Board Assembly = Alaplap? )

 

Most egyelőre teljesen jól működik, de majd edzés közben kiderül.

 

Mgya

First Poster

Sziasztok!

 

Elkiabáltam a dolgot.

Ugyan már méri az emeletet az óra, de most megint rengeteget.

Tegnap nem voltam valami aktív, (elvégre vasárnap és rossz idő volt, no meg néha izzítani kell a PS4-et is), de azért sikerült 39 emeletet mennem.

Ma eddig 68-nál tartok.

 

Szerintem visszaküldöm szervízbe.

Ennyire azért nem kellene rosznak lennie.

 

Mgya

 

 

Navigator
Engedd el ezt az emelet dolgot.