Támogatás

Open search

A Samsung Health segít, hogy elérd az újévi céljaidat

MateB Moderator
Moderator

Neked mi az újévi fogadalmad?challenge1.png


Sokan a rossz szokásainkkal való felhagyást, vagy új szokások kialakítását helyezzük kilátásba.
Ha idén Te is azt fogadtad meg, hogy egészségesebben szeretnél élni és fittebb lenni, akkor a Samsung Health remek segítőtársad lesz céljaid elérésében.
A Samsung Health alkalmazás követi a testmozgásodat, a táplálkozásodat, a stresszadataidat, a pulzusodat és az alvásodat, valamint hasznos információkat nyújt a haladásodról és az állapotodról.

 

Vegyél részt kihívásokban és versenyezz a barátaiddal!


Néha egy kis verseny a legjobb motiváció. Hozz létre egy személyes kihívást barátaiddal, vagy vegyél részt egy Globális Kihívásban, ahol a világ különböző pontjain élőkkel szállhatsz ringbe. Kövesd nyomon a lépésszámodat és kerülj közelebb céljaidhoz.

 

Te hogyan tartod fitten magad 2019-ben?

2 VÁLASZOK 2
Apprentice

Véleményem szerint az újév csak egy ürügy, hogy az ember rá tudja magát venni a változásra, ez esetben az egészséges életmódra. Kétség kívül jó dolog az ha változást akarunk az életünkben, még inkább, hogyha komolyan is gondoljuk és nem csak egy-két hónapig tartó ciklusról beszélünk, viszont megváltozni bármikor el lehet kezdeni, nem kell feltétlen újévi fogadalomként érvényesíteni.

Többieknek mi a véleménye? Vagy csak én gondolom úgy, hogy nem kell ahhoz újévnek lennie, hogy áttérjünk egy másik életmódra?

 

Én szívem szerint már egy ideje fontolom, hogy kritikusan áttérek az egészségesebb életre, csupán egyéb külső okok miatt még nem igazán jutottam el oda, de hiszem, hogy hamarosan képes leszek elkezdeni! 

Highlighted
Superuser II
Superuser II

Nekem személy szerint nagyon tetszik az a gondolat, hogy az okos kütyük - amik a kényelmünket, így sajnos a lustaságunkat hivatottak növelni - próbálnak egy picit a kiegyensúlyozottabb életmód felé terelni. És tök jó, hogy a mai eszközeink már rendelkeznek olyan szenzorokkal és számítási kapacitással, hogy ezt meg tudják tenni. Önmagában ezek az applikációk nem fogják fittebbé tennt az embereket, de segíthetnek fenntartani a motivációt. Nem gondoltam volna, de látom édesapámon, hogy mennyire tud örülni annak, hogy a Samsung okosórája megdícséri egy nagyobb séta után, vagy emlékezteti, hogy régen ivott, vagy túl sokat ült, jó lenne egy kis szünet. És ezek az apró dolgok azok, amik miatt élvezettel használjuk az ilyen alkalmazásokat. 

 

A fogadalmakkal szerintem sem kell/érdemes megvárni az új évet, de a legtöbb embernek ekkor van egy kis pihenőideje, hogy ilyen dolgokon gondolkozhasson a bejglizés közben. Vagy valamelyik törődő rokona/ismerőse vett neki karácsonyra egy ehhez kapcsolódó ajándékot. Nehéz kitalálni, hogy éppen mi az, ami elindít valakit a változás útján.