Support

Open search

Samen bundelen we onze krachten om de Global Goals te halen!

Superuser II
Superuser II

Tijdens de aankondiging van de Galaxy Note 10 en Galaxy Note 10+ is ook de Samsung Global Goals app aangekondigd. Deze week is de app officieel gelanceerd en kunnen we samen als één grote Samsungfamilie een steentje bijdragen aan de wereldwijde doelen. 

🌍❤🌎

Wat zijn de Global Goals?

Dit zijn 17 doelen die door de Verenigde Naties zijn vastgesteld om de leefbaarheid op onze planeet te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het tegengaan van honger, gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk maken of de klimaatverandering terugdringen.

🌍❤🌎

Hoe draagt de Samsung Global Goals app bij aan het halen van deze doelen?

Ten eerste vergroot de app het besef van de doelen en de bijbehorende problemen. Als je nog nooit van de Global Goals hebt gehoord en dit nu leest, is dat in elk geval gelukt. In de app kun je er nog veel meer over lezen.

 

Daarnaast krijgen gebruikers van de app een persoonlijk potje. In de app zitten advertenties;  als je zo'n advertentie tegenkomt wordt jouw potje gevuld met de inkomsten van die advertenties. Ook heeft de app een aantal functies om dat potje sneller te doen vullen, zoals advertenties tonen op je vergrendelscherm tijdens het opladen. 

 

Vanaf de eerste cent in je potje kun je al doneren aan een van de Global Goals. Alles gaat dus naar het goede doel, en het kost je niets!

🌍❤🌎

Wat als ik niet aan doel X wil doneren?

Dat kan! Je bepaalt helemaal zelf aan welk doel je bijdraagt. Dit wordt meegenomen door de VN bij de uiteindelijke verdeling van de donaties. Zo help je altijd mee aan iets waar je hart ligt.

🌍❤🌎

Ik wil liever gewoon een donatie doen, kan dat ook?

Zeker! In de app vind je ook een link naar de pagina waar je kunt doneren. 

🌍❤🌎

Je vindt de app hier:  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.sree

 

In ons eentje zijn we misschien een druppel, maar samen vullen we een oceaan.

20190824_131853.jpgScreenshot_20190824-122920_Samsung Global Goals.jpg

 

--------------------------------
Een antwoord op je vraag gevonden? Vergeet deze dan niet als ✓Oplossing te markeren zodat andere gebruikers de oplossing sneller vinden.
1 ANTWOORD 1
Superuser I
Superuser I
Leuke app! Ook goed dat zo'n bewustwordingscampagne standaard in je toestel zit, ik denk dat ik hem toch n's een keer ga downloaden
Top Posters