Support

Open search

Apps sluiten direkt na openen weer af

Apprentice

Ik mag toch wel vragen of er eventueel een andere oplossing voor is.

 

Maar ben al bezig met een backup maken

Superuser II
Superuser II
Zeker maar als die er was dan had ik het wel verteld.. succes. Let goed op je foto's en video's, beste is ze even opslaan op de laptop/pc.
---------
Samsung Galaxy Note 10+

Ik weet veel, maar niet alles! Ik ben ook maar een "forum lid"!
Heb ik je goed geholpen? Wil je mijn antwoord dan als ✓ Oplossing markeren? Zo kunnen we elkaar sneller helpen!
Highlighted
Apprentice

nou heb de reset gedaan.

 

Merk wel nu dat ik alles kwijt ben van mijn internet zoals favorieten en dergelijke, snap er niets van heb backup gemaakt en erna alles herstelt hoe kan dat dan.

Kan ik nog ergens alleen internet selecteren en herstellen.?

Superuser II
Superuser II
Chrome gebruiken :
https://support.google.com/chrome/answer/165139?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=nl
---------
Samsung Galaxy Note 10+

Ik weet veel, maar niet alles! Ik ben ook maar een "forum lid"!
Heb ik je goed geholpen? Wil je mijn antwoord dan als ✓ Oplossing markeren? Zo kunnen we elkaar sneller helpen!
Apprentice
Hoi. Ik weet het verder ook niet. Ben ook vanalles kwijt en ben bang dat het echt weg is.
First Poster

Het resetten van het toestel is niet de oplossing. Probleem komt elke keer terug als het toestel uit en weer aan wordt gezet

BruceH Moderator
Moderator

@trukjo, jammer dat de reset niets heeft uitgehaald. Ervaar je dit ook in de veilige modus


---------
Signature-Note10
"It’s better to give than to receive. Especially advice."

Na de reset (ik heb het al 3x gedaan) komt het probleem iedere keer weer terug! Het gaat hier om een A7 van samsung van 4 maanden oud. Bij coolblue is het product opgestuurd naar "samsung" (dus een reparatiefabriek want ook samsung besteed het uit) en moet ik maar afwachten wat ik terugkrijg, als ik het al onbeschadigd en gerepareerd terugkrijg. 

 

Na een reset duurt het ongeveer 1 tot 2 dagen voordat het probleem zich weer opnieuw voordoet, het is dus gewoon een ondeugdelijk product en ik wil mijn geld terug en nooit meer een samsung! En zeker niet bij coolblue (service is belabberd... en dan ben ik nog mild in mijn oordeel)

 

SAMSUNG heeft gewoon een ondeugdelijk product geleverd en ik zou het normaal vinden als ik mijn geld terugkrijg. Zeker na 3x resetten.... (ging alleen via "harde" reset gezien ik geen mogelijkheid had om alle toetsen in te drukken voordat het weer naar het "home" scherm ging!

Nick Moderator
Moderator

Zet je na zo'n reset apps terug? Ik weet namelijk dat er bijvoorbeeld een Ziggo app was die zulke issues heeft veroorzaakt, wat dus mogelijk het issue is.


---------
Signature-Note10
"Changes call for innovation, and innovation leads to progress"
Observer

Ik heb dit probleem ook al enige tijd maar verdween dan weer,. en nu 8 July update werden de apps na 1 seconde afgesloten en dan ook alle apps die ik wilde openen en was de telefoon eigenlijk onbruikbaar geworden. zitten pielen met de Samsung Apparaatonderhoud & instellingen maar dat werkte ook niet.., toen als laatste de app Cleaner Booster Pro aangezet en op die manier alles gewist / geoptimaliseerd en mn telefoon werkt weer en nu een dag later nog steeds. er zit denk ik ergens een app tussen die de boel niet goed verwerkt de vorige keer toen het probleem ontstond had ik mn telefoon op bespaarstand gezet omdat ik tijdens een concert mn batterij moest besparen. nadat ik dus toen dat probleem van sluitende apps had heb ik de batterijstand weer terug gezet naar Geoptimaliseed en was het probleem weg tot dus de 8 july2019 update. hoop dat ik er iemand wat wijzer mee heb kunnen maken en doe er je voordeel mee ;-) 

Top Posters