Támogatás

Open search

merülhet ennyire egy J5 (2016?

MEGOLDVA
Apprentice

Sziastok.
Körülbelül másfél éves a j5 (2016)os telefonom.
Múlt hónapban vettem hozzá egy akksit, amiről azt hittem ,hogy gyári.
Tegnap Pesten járva beugrottam vele egy szervízbe, mert bosszantott, hogy szinte messenger haszbálat mellett, reggel óta lement 48%ra az akkumlátor kb 6 óra haszbálat alatt. A szervízben tudtam meg, hogy nem vot gyári és vettem egy másikat, Viszont , szerintem ez is gyorsan merül, de elvileg bemárták rendben van. Esetleg mit érdemes kezdeni vele, agy normális az ilyen mértékű merülés óránként kb 10%?

1 ELFOGADOTT MEGOLDÁS

Elfogadott megoldások
Apprentice

Köszönöm szépena  válaszodat.
Hát nem töltött el öröm boldogsággal, de ha ez van , hát ez van

4 VÁLASZOK 4
New Member

Szia, 3000 mah elméletileg a készüléked, szóval viszonylag hosszan kéne bírnija, de a messenger-rel a wifi-t ill. a mobilnetedet is használod ami viszont eléggé leszívja az aksit. Plusz ha még a háttérben is vannak futó alkalmazások.

Sajnos rendben van, h gyorsan merűl.... nekem egy s7 edgem van 3600mah rel... és csak a wifi meg a messenger szívja és van úgy, h reggel 6- tól délután 3-ig 50% alá esik a töltettsége 

Apprentice

Köszönöm szépena  válaszodat.
Hát nem töltött el öröm boldogsággal, de ha ez van , hát ez van

Superuser II
Superuser II

Kedves pityputy, 

 

Ha nálad a 6 órás messenger használtot úgy kell érteni, hogy közben folyamatosan megy a kijelző, és aktívan chat-elsz, képeket küldesz, akkor teljesen reális, hogy ennyit merül a telefonod. 

Mivel voltál szervizben, így valószínűleg már túl vagy rajta, de érdemes lehet az akkumulátor beállításoknál ellenőrizni, hogy melyik applikáció és melyik hardverelem fogyasztja ténylegesen. Előfordulhat, hogy más is szívja le az akkumulátorodat. 

 

Üdv, 

Ádám

Apprentice

azért nem  végig a 360 percben ment rajta a chat mondjuk összeségében oylan 3 órát. És persze nem sokat számít de középtakarékoson szoktam használni, és viszonylag alacsony fényerővel. Amit tudok igyekszem kilőni rajta. De tény ez már nem egy nokia 5110es,

Legelismertebb szerzők