Támogatás

Open search

Telefonok váratlan helyeken

MateB Moderator
Moderator

A Samsung üzleti filozófiája egyszerű: tudását és technológiáját olyan kiváló termékek és szolgáltatások létrehozásának szentelni, amelyek hozzájárulnak a jobb globális társadalom megteremtéséhez, és az elmúlt évek során tanúbizonyságát is adták, hogy ezt valóban így gondolják.

 

chile-mining-accident-rescue.jpg

2010 augusztusában 33 bányász rekedt egy beomlott barlangban Copiapoban, Chilében. 18 napi reménytelennek tűnő bezártság, semmilyen lehetőség kapcsolatot teremteni a külvilággal. Egy aprócska rés mégis hatalmas reményt hozott az elzárt bányászokhoz. Egy Samsung i7410 telefont eresztettek le 800 méterrel a föld alá, a bányászok szeretteinek az üzeneteivel. Emellett futballmérkőzést is vetített a falakra – egy apró gesztus, ami segített elviselhetőbbé tenni a 69 föld alatt töltött napot.

 

 

Kenton-Cool-Mt.-Everest-tweet.jpg

 

 

2011-ben indult kilencedik útjára a Mount Everestre Kenton Cool angol hegymászó, azonban ez volt az első alkalom, hogy magával vitt egy okostelefont is, egy Samsung S II-t. A fagyos idővel, erős széllel és alacsony légnyomással is meg kell küzdenie annak, aki a Föld legmagasabb pontját veszi célba. A Galaxy S II elég ellenállónak bizonyult, és Cool a világon elsőként telefonálhatott és tweetelhetett a világ tetejéről, és oszthatta meg csúcs-teljesítményét.

 

 

 

 

 

 

nexusSpace.jpg

2011 júliusában a Samsung Nexus S lett az első okostelefon, amely elhagyta a bolygót. A NASA engedélyével a nemzetközi űrállomásra szállították az Atlantis űrrepülőgép fedélzetén, majd műholdakat irányítottak vele, ezáltal az asztronauták jobban fókuszálhattak más, komplex mérnöki problémákra.

 

Neked mi volt a legextrémebb hely, ahova elkísért az okostelefonod?

Legelismertebb szerzők