Támogatás

Open search

Samsung internet

First Poster

Van egy idegesítő dolog a gyári (2018 j6)

böngészőben. Egyes weboldalak szeretnének értesítéseket küldeni, és folyamatosan bombáznak a kérdéssel hogy bekapcsolom e az értesítést. Hogyan lehet kilőni a böngésző eme idegesítő funkcióját? Hiába nyomok a nem válaszra, újból felteszi a kérdést!

2 VÁLASZOK 2
Helping Hand

Szia!

 

Ezeket a felugró ablakokat nem a telefonkészülék webböngészője okozza, hanem konkrétan az adott weboldalak, amelyek megnyitása során megjelennek.

 

Bármelyik más böngésző használata során is minden bizonnyal megjelennének ezek az értesítések, nem a telefonkészülék rendellenes működése miatt történik.

 

Üdv!

Highlighted
First Poster

Köszönöm a választ! Viszont a probléma a böngészőben keresendő. Csatolom az alábbi képet, a problémámról. Screenshot_20181221-060936_Chrome.jpg

 

Ha itt az elutasítást választom, akkor kb. 1 másodperc múlva újra és újra megkérdezi a dolgot. Természetesen ilyenkor nem lehet visszalépni, sem bezárni a böngésző ablakot. Csak most vettem észre hogy az adott weboldalt (olpair.com) meglátogatva nyit egy új oldalt, de azt már a Chrome böngészőben. Ez a weboldal pedig elkezd bombázni a kérdéssel. 

Legelismertebb szerzők