Támogatás

Open search

Samsung Galaxy S8+ kijelző beégés

Highlighted
First Poster

Sziasztok! Nemrég vettem észre, hogy a 2018 februárjában vásárolt S8+-om kijelzője látható módon beégett. A kezdőképernyőn elhelyezett alkalmazások láthatóak, ha a kijelző fehéren világít. Az lenne a kérdésem, hogy tapasztalt-e már valaki ilyesmit és ezt esetleg a gyári 1 éves garanciával készülékcserére vagy kijelzőcserére be tudom-e váltani? A válaszokat előre is köszönöm.

11 VÁLASZOK 11
Helping Hand

Szia!

 

Sajnálattal értesülünk a történtekről.

 

Ilyen esetben mindenképp javasolt a telefont márkaszervizeink egyikénél leadni, mivel így technikusaink személyesen átvizsgálhatják a készüléket és nekik lesz lehetőségük megállapítani, hogy a javítás garanciális vagy díjköteles keretek közzé tartozik.

 

A hozzád legközelebb lévő márkaszervizek elérhetőségét az alábbi linken tekintheted meg:

 

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

 

Üdv!

First Poster

Csaó! Ugyanez a problémám nekem és még sok s8 tulajnak is. Ráadásul garancia lejárata után hetekkel jelentkezett ez a hiba... Gratulálok a samsungnak a selejtes super amoledes csúcskategóriájához

Superuser II
Superuser II

Sziasztok!

 

Sajnos a beégés az összes AMOLED kijelzőre (nem csak a Samsung-okéra) nagyon jellemző, szimplán a technológiájából fakadóan. Mindegyik kijelzőtípusnak (TFT, LCD, IPS, AMOLED, stb.) meg van az előnye, illetve hátránya. Érdemes ezeknek utánaolvasni és a saját felhasználói igényeidnek és szokásaidnak megfelelő terméket választani. 

Annak érdekében, hogy megelőzzük a beégést érdemes gyakran háttérképet váltani (teljesen eltérőt: sötét -> világos, zöld -> kék, stb.), változtatni az ikonok elrendezésén. Továbbá érdemes letölteni egy olyan billentyűzet alkalmazást, ahol lehet változtatni annak színét (pl. SwiftKey). Tapasztalataim szerint ez az egyik leggyakrabban beégő dolog a telefonok kijelzőjén, mivel legtöbben chatelésre használják azt.

New Member

Nekem is a billentyűzet égett be. Csalódás. Bár a meg nem szűnő bluethooth probléma, amit már számtalanszor próbáltak frissítésekkel megoldani, mégsem sikerül, pont ugyanilyen kiábránító. Sokat vagyok külföldön, fél óra míg csatlakozik a kinti hálózatokhoz, csak ha manuálisan futtatom a hálózatkeresést, ugyanaz a szolgáltatónál lévő iphone-nak ez 3 perc. Komolyan, 250.000 Ft-ért vettem egy alapvető kommunikációs hibás, vacak, beégős telefont. Ez minden, de nem normális dolog. 

Helping Hand

Szia!

 

Sajnálattal olvassuk, hogy több felüelten is tapasztaltál rendellenességeket a készülékeden.

 

Ez esetben a legoptimálisabb megoldás az lenne, ha leadnád a telefont márkaszervizeink egyikénél, így technikusaink személyesen is átvizsgálhatják a készüléket.

 

Elérhetőségeiket az alábbi linken találod:

 

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

 

Bízunk benne, hogy segítségükkel hamarosan igényeidnek megfelelően használhatod a telefont.

 

Üdv!

 

 

First Poster

 2018 március közepén vettem az S8+-t. Játék felső értesítő sora tökéletesen bele égett a kijelzőbe. Ami ebben idegesítő az az hogy a cserét csak az akku cseréjével együtt lehet kivitelezni.

Ami most garis,de márius közepétöl a + 12 hónap gari már csak a kijelzőre lesz érvényes.

Ha megint be ég valami,fizethetem az akku csere árát. Aminek semmi baja. Csak az hogy a mérnökök nem gondolták át az össze szerelést. Meg az hogy arra a Samsung nem ad garit. 

Ez elég erthetetlen. 

First Poster
Már nincs 1+1 év. Mondtàk a szervizben. 2 èv gari van mindenre.
Szépen meg csinálták a telefont,és gyorsan.
BeataV Moderator
Moderator


Szia,

 

Örülünk, hogy elégedett vagy a szerviz által elvégzett javítással. Reméljük, hogy sikerült véglegesen kiküszöbölni a tapasztaltakat.

 

A garanciára vonatkozó pontos információnyújtás érdekében, javasoljuk, hogy Ügyfélszolgálatunkat keresd fel, hogy teljes körűen tájékoztathassanak ez ügyben.

 

Üdv!

First Poster

Kedves Ügyintéző!

Szerintem egy összefogott próbapert megérne a kijelző beégése!

Ebbe a kijelző típusban egyértelműen kódolva  van az avulás. Azaz az eladás pillanatában is pontosan tudják, hogy a kijelző belátható időn belül be fog égni! Hogy pontosítsak gyártási hibás! 

A kijelzőik,  nagy számban  égnek be még a jótállás időtartama alatt is! Gondolom ezt a szervizeik tudnák igazolni! 

Ha kicserélik a kijelző garancia azaz a jótállás időtartama alatt, fő darab cserének minősül! Azaz újból kellene hivatalosan is indítani a jótállást!

Ezzel is úgymond "trükköznek" mert a szerviznek a kicserélés után kötelessége lenne tájékoztatni a vásárlót!

Nagyon sok felhasználó nem veszi észre csak ha már "látványosan" ég be a kijelző! Ezért van, hogy nagyságrendel kevesebb, a szervizt megjárt  kijelző hiba mint a valós szám!

Legjobb tudomásom szerint a kódolt avulás nem csak az EU-ban tilos!

 Csak ismételni tudom magam, próbaper elindításával! Túl sokba kerülnek ezek a "játékszerek"!

Legelismertebb szerzők