Támogatás

Open search

Samsung Galaxy S6 edge

New Member

Tisztelt Samsung.

 

Észrevettem egy problémát a Samsung Galaxy S6Edge készülékemmel kapcsolatban. Gyarkan járok fotózni Hobby szinten űzöm. Azt a hibát tapasztaltam amikor Pro módban beálíltom azt a lehetőséget, hogy RAW formátumban is elkészítse a készülék a fotót. Amikor lefotózok valamit a készülék el is készíti azt, Lementi RAW ban (DNG) majd lementi JPG formátumban a JPG formátum Samsung Galéria alkalmazással megtekintve tű éles lesz a kép de a RAW (DNG) formátum nagyon életlen marad. Kérdésem a következő. Kb fél éve vettem észre ezt a "hibát". Más képnéző programokon nem tapasztaltam ezt a fajta minőségromlást. Ez nagyon zavaró számomra mivel szeretem utómunkálattal ellátni a nyers képeimet. Így viszont nagyon nehéz kidolgozni, ha a RAW kép életlen marad. Csak a Samsung Galéria alkalmazásánál fordul elő a hibás képmegjelenítés. Ha a Samsung Gaéria alól osztom meg a képet, akkor a hibás RAW képet teszi fel. Várom mielőbbi válaszukat. 

Köszönöm szépen.


Tisztelettel: Répás András

1 VÁLASZ 1
Helping Hand

Szia András!

 

A tapasztalt jelenség azzal magyarázható, hogy a Samsung gyári galéria legfőképp JPG formátumokhoz lett optimalizálva, illetve a RAW formátum alapjában véve fénykép szerkesztő alkalmazásokkal/programokkal használandó.

 

Továbbá szíves figyelmedbe ajánljuk Prémium Távkezelés szolgáltatásunkat, aminek keretén belül egy technikusunk interneten keresztül rátud csatlakozni a telefonodra így pontos rálátása lesz a jelenségre és ellenőrzi a lehetőségeket. Amennyiben szeretnél élni ezzel, kérjük hívd a 06-80-726-7864 díjmentes ügyfélszolgálati telefonszámunkat és munkatársainkkal lehetőség lesz egy időpontot egyeztetni a rácsatlakozásra.

 

Üdv!

Legelismertebb szerzők