Támogatás

Open search

SM-J530F

First Poster

Sziasztok! Tudna valaki segiteni abban hogy a telóm alapértelmezett tárhelyként az sd kártyámat tudjam beállitani. Kérlek mutassatok utat nekem ebben a helyzetben!

2 VÁLASZOK 2
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Ha letöltésekre gondolsz, akkor a legtöbb alkalmazás esetén nincs beállítási lehetőség, hogy hová mentse az adott fájlt, alapértelmezetten a belső tárhelyre történik a mentés.

 

Pl. a Fényképező alkalmazáson belül a Beállítások (fogaskerék) - Mentési hely - útvonalon kiválaszthatod, hogy az SD kártyára vagy a telefon tárhelyére mentse a letöltött fájlokat a készülék. Ezt minden alkalmazás esetén ellenőrizheted, hogy van-e erre vonatkozó beállítás.

 

Amennyiben ez nem érhető el, akkor a letöltést követően manuálisan helyezheted át a fájlt az SD kártyára.

 

Üdv!

Superuser I
Superuser I

Szia Dániel!

 

Ha azt szeretnéd,hogy az internetről letöltött fájljaid kerüljenek a kártyára, vagy a Facebookról, Messengerről lementett képeid, akkor a Beállításokon belül a Tárhelyre kattintva kiválaszthatod az SD kártyát, és jobb felső sarokban formázhatod belső tárhelyként. Fontos tudnod azonban, hogy ez a funkció a legújabb Androidból kikerült, ezért csak régebbi szoftverekkel műdödik, 7-es Androiddal már nem. 

 

 

Martin

Legelismertebb szerzők