Támogatás

Open search

S10 - Ultrahangos ujjlenyomat-olvasó

MateB Moderator
Moderator

fingerprint.jpg

A Samsung S10 és S10+ készülékek vadiúj ujjlenyomat-olvasó technológiával kerültek piacra. Ismerjük is meg az Ultrahangos ujjlenyomat-olvasót.

 

Az ujjlenyomat-olvasó a telefon hátuljáról a képernyőre került, de nem itt rejlik az igazi újdonság. Ahogy az ujjunk a képrenyőhöz ér, a telefonunk ultrahangos impulzusok segítségével érzékeli az ujjlenyomat 3D gerinceit és völgyeit, így garantálva a megszokottnál is nagyobb biztonságot.

A korábbi kétdimenziós ujjlenyomat-olvasásnál jóval komolyabb akadályba ütköznek, akik illetéktelenül kívánják feloldani az S10 vagy S10+ készüléket. Már csak hab a tortán, hogy zárolt képernyőn is tökéletesen működik.

 

Zárszóként mindenképp fontos megemlíteni, hogy az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó kizárólag a Galaxy S10-en és S10+-on kapható. A Galaxy S10e modellen az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsológombon található.

1 VÁLASZ 1
Explorer
Hangzatos szavak, azonban az igazság az, hogy a Samsungnak még csiszolnia kell a dolgon egy kicsit. Eddig még minden teszter a videójában azt mutatta, hogy közel nem olyan stabil és pontos, mint a szenzoros ujjlenyomat olvasó.
Emlékszem, hogy az A5 2016-omat is hogy utáltam az miatt, hogy 60%-os pontossággal lehetett csak feloldani vele a kijelzőt. Most A8-am van, ezen azért 90%-os a találati pontosság. És még ezzel sem vagyok elégedett, mert hátul van.
A Youtube videóknak hála, már kevésbé lehet beszédíteni a vásárlókat.
Legelismertebb szerzők