Támogatás

Open search

Okos otthon a SmartThings-el

Highlighted
MateB Moderator
Moderator

A SmartThings alkalmazással egyszerűen és kényelmesen irányíthatod a
háztartásban fellelhető valamennyi okoseszközt.smarthome.png

 

Vegyünk egy egyszerű példát: ha csak egyszerűen az okos televíziónkat és hangprojektorunkat kapcsoljuk össze, máris egyetlen eszközről tudjuk irányítani a moziest menetét.

 

A következő lépés lehet, ha egyéb háztartási eszközeinket is integráljuk, ez esetben a film alatt a telefonunkon tudjuk követni hol tart a mosás, vagy mi van a hűtőben.

 

A maximális kényelem érdekében a kompatibilis lámpák és légkondicionáló irányításával a fényeket és a hőmérsékletet is szabályozni tudod egyetlen eszközzel.

 

Keresd a „Works with SmartThings” címkét, vagy látogass el a https://www.samsung.com/hu/apps/smartthings/ oldalra, és ismerkedj meg a támogatott eszközökkel!

 

Ha ez még nem lenne elég, egész folyamatokat is automatizálhatunk a SmartThings segítségével.
Így például lehetőségünk van arra, hogy lefekvés előtt minden egyes okoseszközünket kikapcsoljuk egyetlen gombnyomással, időzítsük a bekapcsolásukat az ébresztőóránkhoz, vagy külön profilokkal irányítsuk őket tartózkodási helyünknek vagy a napszaknak megfelelően.

smartthingsfull.jpg

 

 

Nektek mi a véleményetek az „Okos Otthonokról”?

 

 

1 VÁLASZ 1
Explorer

Csak félve kérdezem meg, hogy melyek azok az eszközök, amik olyannyira le vannak védve, hogy egy külső felhasználó nem tud engem bámulni a saját okostévémen keresztül, vagy nem tudja kapcsolgatni egy idegen a lámpáimat, hűtőmet. Volt már ezekből elég botrány. Miért kellene megbíznom ezekben?

Legelismertebb szerzők