Támogatás

Open search

Note 8 oreo

First Poster

Sziasztok!

 

Hírek keringenek arról, hogy a magyarországi szolgáltatófüggő Note 8 készülékek már megkapták az OREO (8.0) frissítést. Érdekelne, hogy találgatások helyett, van e hivatalos release date a szolgáltatófüggetlen EU modellek frissítési dátumát illetően?!

 

Amúgy 1 hónapja váltottam IOS rendszerről, több dolog is van ami furcsán működik a google-nél (samsung-nál), de a "frissítés-politika" már most látszik, hogy kaotikus és semmilyen előre meghatározható rendszert nem tartalmaz. Egyáltalán nem értem, ha kész van a gyártó hivatalos firmware-e, miért nem érhető el minden ugyanolyan típusra ugyanakkor, mindenféle érthetetlen régiókód és egyéb szabdalás nélkül.

 

Nos, nem szeretnék eltérni az eredeti kérdésemtől, szóval továbbra is érdekelne, hogy mikor kapja meg a készülékem végre a 8.0-s android firmwaret ? (XEH)

 

Köszönöm

1 VÁLASZ 1
Helping Hand

Szia!

 

Eddigi hivatalos információink szerint a szolgáltatófüggő készülékek körében a Telenornál Március 26, a Telekomnál Március 30-tól érhető el az Oreo frissítés ,a kártyafüggetlen készülékekkel kapcsolatban egyelőre nem rendelkezünk hivatalos információkkal.

 

Amennyiben tapasztalsz bármilyen rendellenességet a készülék működésével kapcsolatban arra kérünk, hogy jelezd ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864 és munkatársaink a Prémium Távkezelés szolgáltatásunk keretén belül ellenőrzik az álltalad tapasztalt jelenséget és készséggel segítenek megoldást találni.

 

Üdv!

Legelismertebb szerzők