Támogatás

Open search

Mitől olyan okos az S9 és az S9+?

Highlighted
MateB Moderator
Moderator

Lassan egy évvel a megjelenése után az S9 és az S9+ még mindig elkápráztat minket fantasztikus funkcióival. Egy egyedülűlló telefon, amelyik képes az éjszakai fotókat életre kelteni, lehet rajta saját GIF-eket készíteni, és a majdnem teljesen keret nélküli képernyője még vízálló is: ez az S9 és S9+!

 

Olyan, mint az emberi szem

s91.jpg

A duál rekeszértékű lencse az emberi szemhez hasonlóan alkalmazkodik. Könnyűszerrel képes automatikusan igazodni a változó fényviszonyokhoz, így fotóid jól fognak kinézni, napfényben is, sötétben is, nappal is és éjjel is.  Sötétben a lencse F1.5-ös blendenyílást választ, hogy több fényt engedjen be a világos és tiszta képek érdekében, nappali fényben pedig F2.4-es rekeszbeállításra kapcsol át, hogy a kép éles legyen.

 

Szuperlassított felvételek, GIF-es móka és AR emojiks92.jpg
Az S9 és S9+ kamerája lelassítja az időt, hogy az átlagos pillanatok is emlékezetessé váljanak, így azok a momentumok is felértékelődnek, amik valójában egy szempillantás alatt történnek. Akár saját GIF-eket is készíthetsz. Csak dobj valami zenét a videó alá, állítsd be az ismétlést, és zsebeld be a lájkokat. De miért állnál meg itt? Készíts saját magadból animált emojit, és lépj a csetelés új szintjére.

 

 

Nagy, vízálló képernyős93.jpg

Növeld a látótered ezzel a nagyszerű, minden teret kitöltő kijelzővel, amely ráadásul kényelmesen is elfér a kezedben. Az oldalakra rásimult kijelző a végtelen látvány érzetét kelti, így használata igazi vizuális élmény! Mindemellett a Galaxy S9 és S9+ IP68 besorolást kapott, így esőben is nyugodtan küldhetsz üzenetet, vagy fényképezhetsz, nem kell tartanod a víztől!

 

Nektek mi a kedvenc funkciótok az S9 és S9+ okostelefonokon?

 

Legelismertebb szerzők