Támogatás

Open search

Megérkezett az új A széria - A50

Superuser I
Superuser I

Sziasztok!

 

Az idei év folyamán rengeteg újdonsággal lep meg minket a Samsung. Az eddig elkészült készülékek megmutatják, hogy egy új forradalmasított készülékgyártás vette kezdetét. Gondolok itt az új kijelzőkre, a megújult designra, a fejlődő kamerarendszerre.

Az eddigi 4 hónap folyamán,  6 új készülék debütált a nagyközönség előtt. Ami számunkra lényeges, az a Galaxy A50. Az év további részében még várható, hogy bővülni fog a család.

 

20190403_184121.jpgAz A50 6,4" FHD+ kijelzőt kapott, a nagy szám ellenére teljesen kényelmesen kézbe fogható. 19.5:9-es képaránnyal rendelkezik, így jobban kihasználhatók a képernyő adottságai. 

A termékek közül először nála jelenik meg az Infinity-U kijelző. Kizárólag az előlpi kamera foglalja a helyet, a keretek még vékonyabbak lettek, így átadták a teret a végtelen kijelzőnek. Ennek köszönhetően pedig kisebb készüléket kapunk a nagy képátló ellenére is. 

4 GB RAM-ot és 128 GB ROM-ot kapott, és persze mint megszokhattuk ez a tárhely bővíthető microSD kártyával. 

A 4000 mAh aksival és egy Exynos 9610-es processzorral véleményem szerint egy erős készüléket kaptunk. Ami nem csak az átlag felhasználásra, de a médiatartalmak és a játékok felfedezésére is alkalmas.

 Előlapi kamerának egy 25 MP-es 8 (F2,0) rekeszértékű kamerát kaptunk, ahogy az A40 esetében is. 

A hátlapon pedig tripla kamera található: 25MP, 5 MP, illetve 8MP.  A 25 MP-es kamera a főkamera 1.7-es rekeszértékkel, a 8MP-es kamera a 123 fokos ultra széles képekért felel, sokkal egyszerűbb és szélesebb panorámaképeket készíthetünk vele, az 5MP-es kamera pedig a mélység állítást szabályozza.  Megkapta a témafelismerés funkciót, intelligens hibaérzékelést, teljes értékű Bixby-t a rutin kivételével, a gyorstöltést .

Színekben a korall kivételével mind elérhető lesz. Menjetek be az üzletekbe és próbáljátok ki őket, remélem mindenkinek elnyeri a tetszését, nekem személyes kedvencemmé vált ez készülék.  A specifikációkat pedig lent olvashatjátok. 

 

 

20190403_182140.jpg

 

 

 

 

 

Legelismertebb szerzők