Támogatás

Open search

Kies3 szoftver és galaxi FAME

First Poster

A Kies 3 szoftver támogatja-e, ha nem akkor miért a smsung galaxi FAME készüléket!?!? model.sz:  GT-S6810P Frissítettem a régiről a hármasra és nem ismeri fel, az az üzenet jött fel: ellenőrizzem, hogy támogatja-e?.......... ezen a samsung honlapon a tengerjáró hajóktól az "okosnak" titulált telefonokig és karkötőkig minden van.... találd meg...... Üdv By

8 VÁLASZOK 8
Helping Hand

Szia!

 

Javasolt lenne tesztelni a Smart Switch programmal a kapcsolat működését. A Kieshez hasonlóan ez is adatmentésre szolgál.

 

A  https://www.samsung.com/hu/support/smart-switch/  linkre kattintva letöltheted a programot.

 

Üdv!

First Poster
Mind a kettő u.azt válaszolja: nem támogatott eszköz! van képernyő fotóm róluk; csak ide nem tudom hogyan lehet!
Highlighted
First Poster

Szia! nem mai készülék, lehet 3-4 éves anroid 4.?? "fut" rajta... Csatlakozás jó, mert a w7 intézőben megjelenik, médialejátszónak. kies3 előtti verzióval működött, verzióját már nem tudom:-(( Újabb verziók szokták támogatni a régebbi készülékeket... jobb helyeken! Le tudom tölteni a korábbi verziót?

Helping Hand

Szia!

 

Amennyiben a két program közzül egyik sem ismeri fel a készüléked, javasolt törölni a Kiest és a https://www.samsung.com/uk/support/kies/ linkről újratalapíteni.

 

Abban az esetben ha ez sem segít, érdemes egy márkaszerviznél kivizsgáltatni a telefont, az alábbi linken keresheted meg a hozzád legközelebbi márkaszerviz elérhetőségét:

 

https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/

 

Üdv!

 

 

First Poster

"szia"

Nem a felismeréssel van a probléma, az intézőben meg a kies3-ban is GT-S6810P készülékként van jelen!!

2018-09-04 15_36_41-Modal Test Window.png2018-09-04 15_34_54-Smart Switch PC.png

Hurrá! felfedeztem a kép beillesztést....

Megcsináltam a meghajtó újratelepítést, meg amiket javasol a program, egyértelműen u.ezt írja ki mindkettő. A KIES KORÁBBI VERZIÓJÁVAL ÉVEK ÓTA MŰKÖDÖTT A KAPCSOLAT - ha néha akadozott is, pedig samsungnak lehet/van programozója is - DE MEGÖRÜLTEM, HOGY VAN FRISSEBB - talán jobb, egyszerűbb - VERZIÓ IS BELŐLE, ÍGY FRISSÍTETTEM A HÁRMASRA! EZZEL A HÁRMAS VERZIÓVAL NEM SIKERÜL CSATLAKOZNOM - esetleg az intézőn keresztül tudok be/lemásolni valamit, de tel.számokat átírni,bizt.mentést pl nem! ! Sajnos az install mappámból letöröltem a kies korábbi verzióját, HA EZ A FRISSÍTETT VERZIÓ NEM TÁMOGATJA A SAJÁT cca; NÉGY-ÖT ÉVES KÉSZÜLÉKÉT  KÉRDEZEM; HONNAN TUDOM LETÖLTENI A KIES KORÁBBI PROGRAMJÁT?? Remélem ez nem a "tervezett avulás" része, NEM SZERETNÉK ÚJABB KÉSZÜLÉKET VENNI, EDDIG MEG VOLTAM ELÉGEDVE VELE, igaz a telefont "csak" telefonálásra használtam, az "okos"-ságáról nem vagyok meggyőződve.......

Üdv By

 

 

Helping Hand

A Samsung egyik külföldi hivatalos weboldalán, a https://eu.community.samsung.com/t5/forums/replypage/board-id/hu-mobile/message-id/157  linkről talán letölthető lesz az előző Kies verzió.

 

Bízunk benne, hogy ezzel sikerrel jársz!

 

Üdv!

First Poster

Hm... erről a linkről ugyan ide hozott............ (bocsi: kezdem unni.....)

Helping Hand
Legelismertebb szerzők