Támogatás

Open search

Játék indításának tiltása Samsung telefonon

New Member

Kérnék szépen egy kis segítséget. Samsung Galaxy S5 telefonom van, és le szeretném tiltani, hogy játékok csak úgy spontán napjában 10-20 alkalommal elinduljanak rajta. Már amihez ragaszkodott a telefonom játék profilt töröltem.

Az automatikus indítást is kiiktattam, ami mindig visszaállítódott magától. Letöltve játékalkalmazás nincs rajta, vagyis nincs az alkalmazások között.  

Mostmár ha megyek valahová, lenémítom a telefont, hogy ne lehessen hallani amikor váratlanul bármikor ezek jó  hangosan elindulnak. Így viszont azt sem hallom, amikor valaki hívna.

Hogyan lehetne ezt a játékindítási hülyeséget kiírtani a telefonomról?

A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.

Üdv: lala361

1 VÁLASZ 1
Superuser I
Superuser I

Kedves Lala!

 

Sajnálattal hallom, hogy ilyen frusztráló problémája akadt. Korábban az Android 6-os verziójával voltak olyan gondok, hogy ha frissített egy alkalmazás, akkor utána azt automatikusan elindította, de valószínűleg itt nem erről van szó. Ha jól értem, úgy látja, hogy olyan alkalmazások indulnak el, amelyek nincsenek feltelepítve. Ha ez tényleg így van, akkor súlyos vírusfertőzése van a telefonnak. Azonban én mást sejtek: ezek a "játékok" véletlenül nem néhány másodperces bemutató videók, amit utána be lehet zárni? Én arra gyanakszom, hogy valami olyan ingyenes alkalamazást használhat, ami agresszívan tele van reklámmal, és ezek a "játékok" valójában reklámvideók játékokról. Tudna esetleg képernyőképet küldeni egy ilyen játékról? (Képernyőkép készítéséhez a kijelző alatti Home gombot és a bekapcsológombot egyszerre kell hosszabb időre lenyomni.) Vagy esetleg egy listát, hogy milyen játékok szoktak megjelenni? Telepített-e a hiba előfordulása előtt nemsokkal ingyenes alkalmazásokat?

 

Üdv,

Ádám 

Legelismertebb szerzők