Támogatás

Open search

Galaxy S7 kamera Bug

First Poster

Sziasztok galaxy S7 tulajok!

Ti is tapasztaljátok, hogy ha a kamera alkalmazásban bekapcsoljátok a videóstabilizálást, akkor nem stabilizál, ha ki akkor meg stabilizál? (Magyarul fordítva működik a kapcsoló)

Illetve, hogy Full HD(60fps)- nél ha a videóstabilizálás kapcsoló be van kapcsolva, akkor rengeteget levág a képből, és nem stabilizál, ugye mert a kapcsoló fordítva működik. Kikapcsolt videóstabilizálásnál nem vág le, és stabilizál. Ez a hiba nekem az oreo frissítéd óta áll fenn, gyári visszaállítást már csináltam.

 

 

 

3 VÁLASZOK 3
Helping Hand

Szia!

 

Ilyen esetben érdemes a Beállítások-Alkalmazások menüpontból kiválasztani a Fényképező alkalmazást és a Tárhelynél az Adatok törlését megjelölni.

 

Amennyiben ezt követően is tapasztalható a jelenség, arra kérünk, hogy jelezd a történteket ügyfélszolgálatunknak az alábbi díjmentes telefonszámon: 06-80/726-7864.

 

Igénybe veheted a távkezelés szolgálatást, aminek keretein belül egy technikusunk rácsatlakozik a készülékre és ellenőrzi, hogy mi okozhatja a tapasztalt jelenséget.


Üdv!

First Poster

Az ügyfélszolgálaton tudom kérni, hogy nézzenek rá távolról a telefonra?

Pár napja beszéltem ez ügyben az ügyfélszolgálattal, aki mindenképp szervízbe akart küldeni egy olyan hibával, aminél nem is a telefonom a rossz. 

Több ismerősömmel is beszéltem, és nekik is fennáll a baj. 

BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Amennyiben szeretnéd igénybe venni a távkezelés szolgáltatásunkat, jelezheted igényed e-mailben, online chaten, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.

 

Az alábbi linken is megtalálod az elérhetőségeket:

http://www.samsung.com/hu/info/contactus.html

 

Üdv!

Legelismertebb szerzők