Támogatás

Open search

Galaxy S7 Edge frissítés

Highlighted
New Member

Kedves Samsung! Nem tudom, hogy jó helyre írom-e, de a legutolsó frissítés inkább nevezhető vírusnak! Nem tudom mi szükség van ezekre a frissítésekre, miért kell belenyúlni központilag egy jól működő, használható, személyre szabott telefonba. Nem tudom ki volt az a vadbarom aki kitalálta ezt a legutóbbi "frissítést", illetve aki jóváhagyta. Eltűntek a gyorshívásaim, nem működik a letöltöltött Igo8 navigáció, semmi sincs a helyén, totál káosz az egész telefon, gyakorlatilag számomra használhatatlan, mintha nem az enyém lenne, hiába alakítottam nekem megfelelőre. Most 2 napja szervízben van, hogy visszaállítsák a régi rendszert, na persze adatvesztés is lesz illetve mindent állíthatok be újból - hurrá, és már kétszer kellett emiatt bekocsikáznom a 20km-re lévő Samsung szervízbe, pedig pont nincs rá időm meg energiám, mert én nem egész nap a telefont nyomkodom. Nem is értek hozzá és nem is érdekel. Eddig dícsértem a telefont, de ha ez így megy tovább a falhoz fogom vágni és visszatérek a jól bevált nyomógombos Nokiákhoz. Szóval köszönöm a frissítést, egy kibaszásnak jó volt! Többször az életben soha nem kérek ilyet! De van megoldási javaslatom is, hogy ne csak panaszkodjak: miért nem lehet az aktuális frissítésnek - ha már feltétlen szükség van rá - először csak egy próbaverzióját letölteni és utána a felhasználó eldönti, hogy kéri avagy nem. Szóval tisztelt Samsung erre probémára keressenek megoldást, ha nem akarnak ügyfel(ek)et veszíteni.

Köszönettel: Mile Ferenc

13 VÁLASZOK 13
Helping Hand

Szia Ferenc!

 

Sajnálattal értesülünk a téged ért kellemetlenségről.

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy minden esetben a készülékek aktuális szoftververziójával tudjuk garantálni a készülékek megfelelő működését, amennyiben a készüléken az újabb szoftvert frissítetted, hivatalos márkaszervizeinkben nincs lehetőség az előző verzió visszaállítására. Telefonkészülékek esetén a szoftver frissítés minden esetben az ügyfelek visszajelzése alapján kerül fejlesztésre, annak érdekében, hogy növeljük az ügyfélélményt.

 

Ügyfélszolgálatunkról a díjmentes Prémium Távkezelés szolgáltatásunk keretén belül munkatársaink segítséget tudnak nyújtani annak érdekében, hogy igényeidnek megfelelően szémélyre tudd szabni az új operációs rendszert.

 

Kérjük, hogy jelezd igényed a http://www.samsung.com/hu/info/contactus.html elérhetőségek egyikén, technikusaink készséggel segítenek megoldást találni.

 

Üdv!

First Poster

Kedves Ferenc!

Öszintén mondom hogy tedd össze a kezed hogy ennyi volt "csak" a probléma ..

Én most kb 1 hete töltöttem le az S7 Edge-re a fel ajánlott október 1 frissítést ami egy 170 MB csomag volt.

A teló letöltötte, előkészitette a telepitést

és rákérdezett hogy hogy telepíti most vagy más időpontban?

Töltötségi szint 73%. Az Nálam 1,5 nap...

Nyomtam egy Most, a teló szakszerüen el köszönt, és azóta "se kép se hang"

Nem vesz töltés, nem lehet Hard reset-et csinálni, meghalt .. A Samsung azt mondta hogy mivel 3 hónapja telt le a gyári, úgy fizetös .. 97 e Ft az alaplap, 80 e Ft a kijelzö, 20 eFt az aksi stb...

Jelezném hogy 2 év alatt semmilyen gond nem volt vele..  Az utolsó frissítésig .. 

Király!! Volt egy teló... 

Helping Hand

Szia!

 

Őszintén sajnáljuk az esetet és a kellemetlenséget!

 

Az általad írottakat mindenképp rögzítjük rendszerünkben, hogy a fejlesztőknek rálátása legyen a történtekre.

 

Üdv!

Observer

Tiszteletem.

Frissítéssel kapcsolatban jelezném, hogy 2018.12.21. (ami 2018.12.01.-es frissítés) automatikus frissítés után, minden alkalommal ha megnyitok valamit (facebook, játék, képek, videók ...) lefagy a teló és kis idő után újraindul. Ez így az ünnepekre szép ajándék volt, köszönöm. Természetesen ünnepek között viszem szervizbe, de nekem úgy tűnik ha lejár a gari, akkor vegyek másikat. Pedig tökéletesen működő, megbízható, gyors telefon (volt). De ha ez miatt váltani kell, nem biztos, hogy hű maradok a márkához, mert egyre több ilyet olvasni.

Köszönettel Solymosi Imre

First Poster

Jó napot!

2018.12.25 én telepített frissítés óta nincs gyorstöltés a telefonon. Jó lenne ezt a hibát valahogy korrigálni. Köszönöm

BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

Abban az esetben, ha a frissítést követően tapasztalod ezt, akkor érdemes lenne elvégezni a gyári visszaállítást a telefon menüjében. Ezáltal a feltelepített szoftver a gyári állapotba kerül, és megszüntethetőek a szoftveres rendellenességek, amelyek a jelenséget okozhatják.

 

Ez viszont adatvesztéssel jár, így előzetesen javasoljuk, hogy végezz adatmentést a Smart Switch programon keresztül: http://www.samsung.com/hu/support/smartswitch/

 

Ne haragudj a késői válaszért!

 

Ha már leadtad a szervizpontban a készüléket, akkor bízunk benne, hogy sikerült orvosolni a leírtakat a szerviz által.

 

Üdv!

First Poster
Kedves moderátor!
Ha figyelmesen olvasta volna végig a leírtakat akkor tudná hogy a készülék meg sem mukkan így nem tudom vissza állítani a gyári adatokra.
Mivel a gari lejárt 2 hónapja így a szerviz lottó számokkal érvelt a javításra... Maradt a magán szerviz.. Az sem tudott mit kezdeni vele. Így hát buktam 80-90 ezer forintot. Ez volt novemberben... Így hát 10 év Samsung márka hűség után váltottam. Most a Huawei csúcs készülékeket részesítem előnyben. De azért köszönöm a részvét nyilvánitást.
Nagyot csalódtam a termékben meg a cég hozzáállásában.
First Poster

Jó napot!

Ezt akarom elkerülni, hogy vissza kelljen állitsam. Nem jön ki mostanában frissítés ami orvosolná a hibát??

BeataV Moderator
Moderator

Szia,

Ha neked is megfelel, akkor technikusunk egy előre megbeszélt időpontban rácsatlakozhat a telefonodra, és ellenőrizheti, hogy milyen lehetőségek vannak az általad leírt jelenség orvoslására.

Ez a szolgáltatás teljesen díjmentes, ha szeretnél élni ezzel a lehetőséggel, kérünk, jelezd igényed a http://www.samsung.com/hu/info/contactus.html elérhetőségek egyikén, és megbeszélhettek időpontot a rácsatlakozásra.

Üdv!
Legelismertebb szerzők