Támogatás

Open search

Galaxy A70 akummulátor használat

First Poster

Sziasztok, oké sok alkalzásom van, oké használom a telefont, de szerintem ez még sem reális - valami Szívja az aksit. Szerintetek mivel tudnám javítani? Van akinek három napig is kitart. Nekem 15 óra a Max. Mutatok egy képet:

 

https://drive.google.com/file/d/1K8vwwewp2WMcIJBrv2XtEUKloBpHSSqn/view?usp=drivesdk

2 VÁLASZOK 2
Superuser I
Superuser I

Bár nem látom a többi alkalmazást, nekem normálisnak tűnik az üzemidő. A készülék átlagos használat mellett elvileg 13 és 17 óra között teljesít, ez az én 2018-as évjáratú Galaxy A7 telefonomhoz képest is arányosnak néz ki:

20190813_172748.jpgAz alábbi kép készítésekor 30%-on volt a telefonom.

 

Van akinek három napig is kitart.

Ezt az állítást be is lehet tartani, de csak eléggé csökkentett energiát igénylő használattal. Egyáltalán a mai okostelefonokhoz is túlzó lenne az állítás az általad mutatott és ahhoz hasonló felhasználás mellett. (Energizer és hasonló kapacitású mobilokon kívül.)

 

 

A telefon üzemidején egyébként az Eszközkarbantartóban tudsz még javítani az Akkumulátor menüpontban. Itt ki tudod választani a Teljesítménymódot, illetve a listában található alkalmazásokat altatásra is kényszerítheted, ha nincsenek használatban.

Emellett még figyelmedbe ajánlhatom az Akkumulátorhasználat optimalizálása menüt, amit a Speciális hozzáférésen keresztül érsz el. (Amennyiben nem találod a fentebb leírt menüt, használd kérlek a Beállítások keresőjét.)

First Poster
Köszönöm szépen a kimeritő válaszod.... Megnyugodtam. Azt hittem rossz a készülékem.
Legelismertebb szerzők