Támogatás

Open search

Android Pie hibák - S8

First Poster

Szaisztok!

Nemrég frissítettem az S8 készülékemet android 9-re, és azóta szinte használhatatlan. A bekapcsolás után fel tudom oldani a sim kártyát, de a telefon védelmére minta + ujjlenyomat van beállítva. Újraindításkor ugye mindig be kell rajzolni a mintát, de miután ezt megtettem, a telefon nem reagál semmit, a pöttyök maradnak a képernyőn, ami egy idő után kikapcsol (tehát nem írja, hogy hibás lenne). 5-10 újraindítás után volt, hogy sikerült feloldani ugyanazzal a mintával, de ma reggel már egyáltalán nem sikerült.
Ha sikerül is feloldani, az értesítések egyáltalán nem működnek. Pontosabban, egy értesítés érkezésekor rezeg a telefon, megjelenik a szalag, sőt, a piros körben a kis szám is az ikon jobb felső sarkában, de az értesítések listája üres marad. Megint, néhány újraindítás után volt, hogy működött, a beállításaim változatlanok.
Ezeken kívül, ha sikerült feloldani a telefont, a kamera elérése sem működik a zárolt képernyőről. A kereső fekete marad, majd pár másodperc múlva visszadob a zárolt képernyőre...

Soha nem nyúltam az android verzióhoz semmilyen módon hozzá, mindig csak a hivatalos frissítéseket telepítettem, ahogy azok megérkeztek a telefonra.

Valakinek van bármi ötlete?

Köszönöm!

2 VÁLASZOK 2
Superuser II
Superuser II
SziaAndris!
A héten kihoztak egy újabb frissítést, ami már a javított verzió. Kezdetben nalam sem működött egy-kèt dolog. Ha sikerül életre kelteni a telót frissítsd le újra, az majd reméljük rendbe teszi.
First Poster

Köszönöm a választ,

Most sikerült feloldanom a telefont úgy, hogy kivettem a sim-kártyát és csak a feloldás után tettem vissza. A többi probléma továbbra is fennáll, a március 14-én telepített eredeti frissítés óta új nem érhető el ("A szoftvere naprakész"). Gondolom mást nem tudok tenni, csak nem kikapcsolni a telefont és várni a frissítésre...

Legelismertebb szerzők