Támogatás

Open search

Adatok átmentése új telefonra

Explorer

Sziasztok!

Épp telefonvásárlás előtt állok, és az adatok átmentése rendkívül fontos lenne. Olvastam, hogy a Smart Switch alkalmazás éppen ezt segítené elő. Van valakinek tapasztalata vele? Mennyire megbízható, könnyen kezelhető? Érdemes próbálkozni vele, vagy egy márkaszervízben egyszerűbb elintézzem az adatok átmentését?

Előre is köszi a válaszokat!

3 VÁLASZOK 3
Superuser I
Superuser I
Szia!
A smart switch nagyon jó kis app, már többször használtam. Egyszerű a használata, mindent ír mit és hogyan kell csinálnod. Kiválaszthatod mit szeretnél átvinni. Az átvitel ideje adatmennyiségtől függ.
Nyugodtan próbáld ki, ha nem boldogulnál akkor tudsz segítséget kérni.
Superuser I
Superuser I

Szia!

Én is ajánlom a használatát, mert tök intuitív. Viszont arra figyelj, hogy mindkét telefon kellően föl legyen töltve az átmentés elindítása előtt, nehogy ebből legyen gond. Ha esetleg olyan helyen laksz, ahol rengeteg Wi-Fi hálózat van, és nem teljesen megbízható a kapcsolat, akkor én valamelyik kábeles megoldást ajánlanám (OTG-vel, vagy PC közbeiktatásával). Az átmentés után a biztonság kedvéért ellenőrizd le, hogy tényleg megvan minden szükséges dolog, mielőtt bármit letörölnél a régi telefonról.

Explorer
Köszönöm a tippeket!
Legelismertebb szerzők