Támogatás

Open search

A8 kamera hiba

New Member

Üdv! Körülbelül 1 hete vette észre a párom, hogy a Samsung Galaxy A8 2018 SM-A530F típusú készülékén, a hátlapi kamera felbontása, minősége az előzőekhez képest borzasztó lett. Megpróbálta a Snapchat nevű alkalmazásban is, hogy ott milyen, de nem látott változást. A kép nem éles, zabaros, elmosódások vannak rajta, az okát nem értjük. Valaki esetleg járt hasonlóképpen, esetleg vannak ötletek, tapasztalatok? Köszönöm előre is!

2 VÁLASZOK 2
Superuser I
Superuser I

Kedves Zsolt!

Sajnálattal halljuk, hogy probléma lépett fel a készülékkel kapcsolatban.  A hiba elhárításához kérjük, próbáld meg az alábbi lépéseket:
1. lépés: A készülékeden belül a beállításokban az alkalmazásokra kattintva megtalálod a kamerát. Kattints rá, és a tárhely fülön belül találni fogsz adatok törlése lehetőséget. Ezután lépj be a kamerába, és tekintsd meg, történt-e változás. 
2. lépés: Ha nem javult meg, a Samsung Smart Swtich alkalmazással lehetőséged nyílik biztonsági mentést készíteni készülékedről SD-kártyádra, vagy számítógépedre. A biztonsági mentést követően állítsd vissza a telefont a gyári beállításokra. Ezek után is teszteld a kamerát készülékeden. Ha ez sem segített, az alábbi weboldalon keresztül megkeresheted a számodra legközelebb álló márkaszervíz egyikét:


https://www.samsung.com/hu/support/service-centre/


Üdvözlettel:

Lesetár Martin

SomaE Moderator
Moderator

Hello,

Esetleg egy-egy hiba előti / utáni képet feltudsz tölteni?
Illetve a galériában a képet felhúzva látszódnak az infók a felbontásról, méretről, stb. Ott esetleg van számottevő változás?

Üdv,
Soma

Legelismertebb szerzők