Támogatás

Open search

A7 2018 kihajtható tok

First Poster

Sziasztok,

 

Jelenleg egy noname kihajtható tokom van, amivel azt tapasztalom, hogy behajtáskor -az Easy Smart Cover app- segítségével szépen lekapcsolja a kijelzőt, viszont kihajtáskor csak PIN kóddal lehet feloldni a kijelzőt, nem működik az arcfelismerés és az ujjlenyomat érzékelés sem...

Ha tok nélkül, a gombbal zárom le a kijelzőt, akkor a gomb újra megnyomása után megy az arcfelismerés is, meg az ujjlenyomat érzékelés is.

Ha és amennyiben vennék egy gyári (EF-WA750PBEGWW) tokot, az abban lévő "Intuitív beépített érzékelőjével" vajon ez a problémám megoldódna?

 

Előre is köszi a segítséget!

5 VÁLASZOK 5
Explorer

Üdv!
Az Easy Smart Cover app az 2016-ban volt utoljára frissítve. Android 2.3-ra írták, akkor még nem nagyon volt fejlett sem az ujjlenyomat érzékelő, sem az arcfelismerő. És nem is nagyon használták szerintem az alkalmazások, legfeljebb házon (márkán belül), mint pl a Samsungnak már akkor volt ujjlenyomatos telefonja, mikor maga az android rendszer sem erőltette. Viszont a Samsung megoldotta saját szoftverezéssel.

Visszatérve az applikációra, teljesen felesleges azt feltenni, mert a telefon tudja magától (ezt csak sejtem, mert nekem az A5 2016 is tudta. A specifikációi szerint az A7 2018 készülékedben van HALL szenzor, ami felelős a tokok működésért, tehát nagy valószínűséggel IGEN, fog működni vele.
Mégpedig úgy, hogy mikor kinyitod, akkor felébreszti a telefont, tehát semmit nem kell megnyomnod, ha a képernyőre írt értesítést akarod látni, vagy éppen az órát. De innen kezdve feloldható arccal, vagy ujjlenyomattal.

De nem szükséges a gyári tokot megvenned, elég, ha típus specifikusát veszel utángyártottban, tehát nem univerzálisát, hanem kifejezetten A7 2018 típusra valót és mindenképpen szerepeljen rajta , hogy HALL szenzoros.
Egyébként ez egy icipici mágnes a tokba rejtve, ami működteti az egészet.

Vélhetően a jelenlegi tokod csak a távolság érzékelőt működteti, ami le és felkapcsolja neked a kijelzőt. Viszont az Easy Smart Cover app bekavarhat a nyitásban, ezért azt távolítsd majd el.

Egyébként tetszetős az Easy Smart Cover app, mert lehet hozzá zároló hangot adni, ami nagy móka lenne valamilyen StarWars effekttel, meg ha jól láttam tudja rezegtetni is a telefont mikor becsukod, ami szintén tetszik. Csak hát nem egy mai alkalmazás sajnos.

Ja, a válaszom nem hivatalos SAMSUNG válasz, csupán tapasztalatokon alapul, így felelősséget nem vállalok azért, hogy ha veszel egy tokot és nem megy. Én a helyedben bemennék egy boltba, kérném a gyári tokját és kipróbálnám, hogy milyen, ha tetszik, akkor megrendelném olcsóbban máshonnan. De itt egy kis videó is róla:

https://youtu.be/0HkKbbk33Aw?t=213

Superuser I
Superuser I
Szia!
Igen ez a probléma meg fog oldódni, amennyiben gyári Samsung tokot veszel rá. Samsung Experience Store-ban találsz majd rá tokot.
First Poster

Szia!

 

Köszönöm szépen a választ! Tudsz esetleg olyan tokot, amelyik aktív ablakos? A Store-ban sajnos nem találtam...

A régi telómhoz (S4 min) volt ilyen gyári tok, nem kellett kinyini ahhoz, hogy felvegyem. Nagyon praktikus volt.

Ez csak egy modernebb telefon, remélem ehhez is van ilyen tok!

 

Üdv,

SePe

Explorer
Ehhez sem kell kinyitni. A hívásbeállításokban meg tudod adni, hogy a fizikai gombbal fogadod és bontod a hívást, így nem kell kinyitnod.
Én írtam neked egy jobb tippet a gyári -toknál és olcsóbbat is, csak hát tudatlan moderátorok valamelyikének csípte a ***** és törölte az írásomat. Nem körmölöm le mégegyszer.
Apprentice

Szia!

 

Sajnos ez a típusú tok nem elérhető a termékhez a gyári kiegészítők között, azonban nagyon jó minőségű a fentebb már említett tok.A lentebb található linken meg tudod tekinteni, tökéletesen illeszkedik a készüléked színéhez is.

Üdv,

 

Adri

https://www.samsung.com/hu/mobile-accessories/galaxy-a7-2018-wallet-cover/EF-WA750PBEGWW/

Legelismertebb szerzők