Támogatás

Open search

A fülhallgatók új generációja

MateB Moderator
Moderator

Ismerd meg az új Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatót!

Elképesztően gazdag hangzásvilág, keskeny és stílusos kialakítás –

a Galaxy Buds fülhallagató pontosan olyan jól szól, mint amennyire jól néz ki.buds2.jpg

 

 

 

Add át magad a zenének

Az új generációs, adaptív, kettős mikrofontechnológiának köszönhetően a háttérzaj már a múlté. A Galaxy Buds érzékeli a környezetedet, és vált a belső és külső mikrofon között, hogy kiszűrje beszélgetéseidből az oda nem illő zajokat.

 

Nyisd ki és párosítsd össze

A Galaxy Buds a tokjából kivéve rögtön működőképes. A Bluetooth-kapcsolattal válts könnyedén készülékeid között és élvezd kedvenc multimédiás tartalmaidat bármilyen kijelzőn. Az érintésvezérlésnek köszönhetően néhány koppintással és simítással egyszerűen szabályozhatod a hangerőt.

 

Töltsd fel, hogy ne zökkenj ki

A Galaxy Buds extra hatékonyságú mikroakkumulátora biztosítja, hogy belemerülhess kedvenc zenéidbe – akár hat
 órán át, egyetlen feltöltéssel*. 

 

*Az akkumulátor tényleges üzemideje és töltési ideje a használati körülményektől függően eltérhet.

3 VÁLASZOK 3
Highlighted
Navigator
Azon kívül, hogy az "elképesztően" szó el van írva, tetszetős a füles. Csak annyi bajom van vele, hogy agybadugós. Én pedig utálom az agybadugós fülest. Pedig sajnos mindenhol ezt erőltetik, a telefonokhoz is minden esetben agybadugósat adnak.
Superuser II
Superuser II

Azért ezt a gyártók nem teljesen légbőlkapott okból teszik. Egyfelől az "agybadugós" (kevésbé vulgárisan hallójárati) fülhallgatók jobban elszigetelik a külső zajokat, így alacsonyabb hangerő elegendő azonos zenei minőséghez (jel-zaj viszonyhoz). Az alacsonyabb hangerő kevesebb energiafelhasználást is jelent, ami egy vezeték nélküli fülhallgatónál elég fontos szempont. Természetesen a külső zajok elszigetelése hátrány is lehet, ha valaki pl. forgalomban közlekedik, és az is vitathatatlan érv, ha valaki kényelmetlennek találja az agybadugdosást, pedig elvileg az az ergonomikusabb.

Navigator
És az is tény, hogy károsabb a fülnek, mert lezárja a hallójáratot teljesen és mint a wc pumpa elve, nagyobb nyomás nehezedik a dobhártyára.
Valamint kevésbé higiénikus, hiszen közvetlenül a hallójáratba juttatunk különféle kórokozókat. Hiszen a fülest tesszük ide, tesszük oda.
Megint döntött a Samsung önhatalmúlag, hogy ez így most nagyon jó. Csakhogy nem jó és egyre több a tudatos vásárló.
Mindegy, így legalább megmarad a pénzem 😊
Legelismertebb szerzők