Támogatás

Open search

M2070 multifunkciós nyomtató I/O probléma

Highlighted
New Member

Nem működik a szkenner I/O hibaüzenetet jelez és nem aktív a szkenner ikonja. Windows 10 64 bit összes driver a legfrisebb. Újra telepítettem, nem segített. Vezérlőpultból működik a szkennelés, de ott nem tudom átállítani PDF-re.

3 VÁLASZOK 3
Helping Hand

Szia!

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Samsung 2017. november 1-től a nyomtatók és multifunkciós eszközök támogatását átadta a HP-nek. Az említett készülék terméktámogatásával kapcsolatos kérdés esetén, kérjük látogass a www.support.hp.com/samsung oldalra annak érdekében, hogy a munkatársak pontos és teljes körű válasszal szolgálhassank a lehetőségeket illetően.

 

Üdv!

First Poster
Tisztelt Samsung "csapat"
Az account-om törlésén való filozofálás helyett meg kellene oldani az eredeti problémát, hiszen én egy multifunkciós gépet vettem, amelynek az egyik legfontosabb funkciója - használhatatlan, mert a SAMSUNG nem tudta összhangba hozni a driver-t a windows10 (hónapokkal ezelőtti) frissítésével.
Ez akkora blama, hogy más cég ilyenkor bocsánatért esedezik és mindent megtesz a felhasználók kárpótlása érdekében. És nem elégszik meg egyszerű fenyegetésekkel. 
A Samsung magát vezető elektronikai cégnek aposztrofálja, és én kedveltem is eddig - a 65 collos 1,5 milliós hajlított ultraHD okos TV-mtől a legkisebb külső HDD-ig. 
De amit most művel az minősíthetetlen.
Ebben egyet tudunk érteni?
Zoltán
Kérem írják itt meg válaszban, mit tettek az ügy  érdekében május óta - s hogy tudnék újra szkennelni a gépemmel!
Helping Hand

Kedves Zoltán!

 

Nagyon sajnáljuk, hogy kellemetlenségeket okozott a készülék működése, természetesen észrevételeidet mindenképp rögzítjük rendszerünkben.

 

Mivel a HP a Samsung nyomtatók és multifunkciós termékek iparágat teljes mértékben felvásárolta a Samsungtól, pontos és teljes körű támogatást ők tudnak nyújtani, a hardveres és szoftveres rendellenességet elhárítása terén is.

 

Kérjük, látogass el a HP weboldalára, a https://support.hp.com/hu-hu linkre kattintva, annak érdekében, hogy az illetékesek mihamarabbi megoldással szolgálhassanak.

 

Szíves megértésedet köszönjük.

 

Üdv!