Support

Open search

Amerikaanse koelkast RS68N8221B1

First Poster

Ik kocht een Amerikaanse koelkast RS68N8221B1.

Ik krijg het toestel niet waterpas gezet zonder onder de achterste wieltjes/steuntjes ongeveer 0,5 cm opvulling onder te plaatsen. Is het normaal dat het vlak zetten zo dient te gebeuren??

De koelkast heeft twee instelbare pootjes aan de voorzijde.

Indien de twee voorste instelbare pootjes volledig zijn ingedraaid (dus de koelkast rust niet op deze pootjes) dan rust de koelkast op  twee aan de achterzijde voorziene wieltjes en op 1 aan de voorzijde voorziene wieltje. De toestand is dan zodanig dat de koelkast ongeveer 1,5 cm achterover helt (en niet voorwaarts, zoals ik zou verwachten) . In deze toestand is de koelkast vlot verplaatsbaar (wieltjes).

Indien nu de voorste twee voorziene stelpootjes worden uitgedraaid zodat ze de grond raken en steun kunnen geven en ook met de bedoeling de koelkast waterpas te plaatsen. Dan gaat de koelkast nog meer achterover hellen, en minder waterpas komen te staan.  wie weet raad? of is het uitvullen van de achterste wieltjes de juiste handelswijze? Ik zie hier niets over staan in de bijgeleverde handleiding.  Wie kan helpen

4 ANTWOORDEN 4
Superuser II
Superuser II
Als die waterpas staat is het goed, dus als je daarvoor een opvulling moet plaatsen aan de achterzijde dan moet dat maar.
---------
Samsung Galaxy Note 10+

Ik weet veel, maar niet alles! Ik ben ook maar een "forum lid"!
Heb ik je goed geholpen? Wil je mijn antwoord dan als ✓ Oplossing markeren? Zo kunnen we elkaar sneller helpen!
First Poster

Bedankt voor uw interesse en het antwoord.

Ik ben ook overtuigd dat de koelkast waterpas moet staan. Ben  zeker dat de vloer  100% vlak is. Dan vraag ik me echter af of er toch geen afwijking is aan het toestel, wat me vroeg of laat  gaat tegen komen? Indien er een tekortkoming is aan het toestel is  dan had ik het graag geweten en had ik toch graag een technicus laten langs komen om dit te bevestigen en om te bekijken of er geen andere oplossingen mogelijk zijn dan deze die ik zelf heb moeten bedenken om dit euvel op te lossen. 

Community Manager

Dit is wat er in de handleiding wordt aangegeven, heb je daar wat aan?

 


---------
Signature-Note10
"It’s better to give than to receive. Especially advice."
Highlighted
First Poster

Hoi Freddy. 

Heb. Je ondertussen al een antwoord ontvangen waar je wel iets aan hebt. Ik ben momenteel ook een Amerikaanse koelkast van Samsung aan het installeren en heb hetzelfde probleem. De gegeven antwoorden die je hebt gekregen zijn totaal zinloos helaas. Heb je al een oplossing of contact gehad met Samsung?

Top Posters