Támogatás

Open search

Mosó-szárítógép

First Poster

Üdv!

Vásároltam egy Samsung WD70J5410AW/LE  mosó-szárítógépet , a héten üzemeltem be és már a legelső mosástól kezdve folyamat változások közben (pl öblítésből centrifugálásra vált ) rövíd ídőre erős recsegő-kattogó hangot ad . Nem tudom eldönteni ez normális, vagy esetleg vegyem fel a kapcsolatot a szervízzel , ebben szeretném segítségüket kérni !

Más probléma nincs vele szépen müködik .

Válaszukat előre is köszönöm!

2 VÁLASZOK 2
Helping Hand

Szia!

 

Fontos beüzemelést követően egy dob kalibrációs programot elindítani, amit kikapcsolt állapontban a bekapcolás előtt a Temp+Delay End gombok egyszerre lenyomásával érsz el, megjelenik egy CLB felirat, indísd el a programot majd ha befejelződött indíts el egy üress, töltet nélküli mosást bármelyik programon, fontos, hogy minimum 90 fokot állíts be.

 

Azt is ellenőrizd mindenképp, hogy a szállító csavarok ellettek-e távolítva a dobról és a készülék vízszintben legyen.

 

Amennyiben gondok akadnak a megadott műveletek elvégzésével, hívd bátran a díjmentes 06-80-726-7864 ügyfélszolgálalati telefonszámunkat és munkatársaink segítségedre lesznek.

 

Abban az esetben ha fenti lépések elvégzése után is tapasztalható a jelenség, kérjük jelezd a kereskedőnek a rendellenességet, mivel személyes vásárlás esetén 3, online vásárlás esetén 14 munkanapon belüli meghibásodás történtével kötelességük kicserélni a készüléket.

 

Üdv!

Highlighted
First Poster

Szia!

Kedves TiborL köszönöm gyors válaszod ! Álltalad említett lépéseket mind meg tettem a beüzemeléskor .

Tegnapi nap folyamán nem hagyot nyugodni a dolog végig ott ültem a mosási program végéig a gép mellet ,

feltünt, akkor hallom a kopogó- recsegő hangot ,mikor épp a gép a vízet szivatyúzzaki ,egyből arra gondoltam a szivatyúval van gond ,szűrő kiszed ellenőriztem ,természetesen 5 mosás után semmi gond tiszta .

Ma reggel derűltégből villám csapás és be ugrott nem-e a mosógép szifon bűzelzáró golyója a hibás ,ki is szedtem gyorsan és meg oldódott minden gond a gép szépen csendben működött,ahogyan az kell . Sokkal erősebb a szivatyúja az új gépnek mint a réginek és a bűzelzáró golyót folyamatosan neki ütköztette a víz áramlása a szifon tetejének, ami úgy hangzott, mintha a gép belsejéből jönne ki a kopogó -recsegő hang .

Gondoltam le írom, ha esetleg valakinél jelentkezik hasonló probléma talán segít .

 

Tisztelettel : Egy elégedett vásárló !

Legelismertebb szerzők