Támogatás

Open search

Eco Bubble technológia

Navigator

Helló! 

 

Gondoltam megosztok veleték néhány tudnivalót az Eco Bubble technológiával működő Samsung mosógépekről! 

 

Az Eco Bubble technológia a Samsung mosógépek egyedi jellemzője és egyben legfőbb termékelőnye a mosógép piacon. Az Eco Bubble™ technológiának köszönhetően, mostantól hideg vízben is ugyanolyan hatékonyan moshatunk, mint meleg vízben,  ezzel időt és energiát megtakarítva.

 

Hogyan működik? 

 

A készülék egy habgenerátor segítségével a mosószer és a víz elegyéhez levegőt kever, ezáltal aktív habot hoz létre a mosószerből, aminek vegyszeres hatékonysága lényegesen magasabb, mint az oldott mosószeres víznek. 

Az aktív habképzés legfőbb előnye, hogy a mosószer tökéletesen oldott állapotba kerül a mosás megkezdését követő egy percben, míg hagyományos készülékeknél a mosópor teljes oldódása az első tíz percben történik meg. Ezzel időt takarítunk meg. További előnye az aktív habnak, hogy azonnal a ruha szövetének mélyére hatol és intenzíven kifejti tisztító hatását.

 

 

Hideg vizes mosás?! 

 

Az aktív hab lehetővé teszi, hogy ruháinkat a megszokott 40 fokos programmal szemben hideg vízzel mossuk ki, azonos hatékonysággal, azonban 70%-kal kevesebb energiával.
Hideg vizes mosás esetén a hálózati vízhőmérséklet lesz a víz hőmérséklete, a fűtőszál nem lép működésbe. A mosószer oldódása a hozzákevert levegőnek köszönhetően hideg vízben is tökéletesen végbe megy. A hideg víz ugyanakkor kíméletesebb mosást tesz lehetővé, kevésbé oldja ki például a ruhák színeit, így azok nem fakulnak ki, nem színezik át egymást. A fekete sokáig fekete marad, a farmer színe nem kopik meg.

 

Bízom benne, hogy hasznos volt! 

 

Figyeljünk és védjük ezzel is a környezetünket!  

 

2 VÁLASZOK 2
Navigator

Szia!
Bár a lentiekben említetted, hogy a hidegvizes mosás kevésbe oldja ki a ruhák színeit, de ez azt jelenti, hogy fehér ruhát is moshatunk együtt színessel ezzel a móddal?
Köszi előre is a segítséget.

Navigator

Szia @Matt_89 ! 

 

Annak ellenére, hogy a készülékek a mosáshoz hideg vizet használnak még mindig nem javasolt a színes ruhákat a fehérekkel együtt mosni. 

Névtelenhgfj.png

*itt egy rövid mosási útmutató, aminek megfelelően javasolt a ruhákat szétválogatni. 

 

üdv. Kitty 

Legelismertebb szerzők