Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
Innej opcji nie ma? Do serwisu najblizszego mam ponad 100km😕
@LUKASZ85 jeżeli czujesz się na siłach odezwij się do mnie na privie.
Mam problem z brakiem aktualizacji do Pie w moim S9. Jest szansa z czymś "takim" w środku na aktualizacje w przyszłości, czy pomoże tylko zmiana na XEO?
@alan94, Twój telefon pochodzi z austiackiej sieci 3 Hutchinson, ale wariant z kolei jest ogólny na Niemcy (DBT). Już dawno powinieneś otrzymać nowszą wersję oprogramowania. Najlepiej będzie zmienić wariant na XEO, aby otrzymywać regularnie wszystkie najnowsze aktualizacje.
@alan94, w takim wypadku najlepiej zmienić wariant na XEO. Taka usługa jest wykonywana na miejscu w serwisie Samsung w cenie około 50 zł. Zerknij również do tego wątku.
masz lipe jak ja, @szewcu72 podpowiedział mi jak to zrobić, ale nie bardzo mam odwage, pozostaje wizyta w serwisie. jak bardziej ogarniasz zwróć sie do niego o pomocmoże zrobisz to sam...
A więc tak, byłem dziś w serwisie Samsunga CH Wroclavia we Wrocławiu, wgrali mi XEO za free. Trwało to może max 10minut.
@LUKASZ85, super, że podzieliłeś się tą informacją na forum! Podejrzewam, że w CH Wroclavia będą mieli od dzisiaj więcej klientów
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
18 | |
4 | |
3 | |
3 | |
2 |