Támogatás

Open search

Szuperlassítás funckiómódok

New Member

Tisztelt Samsung!

 

Már legalább 1 hónapja boldog tulajdonosa vagyok a készülékemnek és mindig szoktam látni reklámokat a telefonról hogy a kamera funkcióit hogyan kell használni. De az egyik reklámban (amit a televízíóban le szokták adni) mutatnak 3 funkciót. Az első funkció  rémlik de a másik kettő.....hát nem látom módját bekapcsolni. Ez a két funkció a looping és a visszajátszás. Szeretném megtudni hogyan kell ezeket használni! Köszönöm?

 

Üdv, SpetTom

2 VÁLASZOK 2
TiborL Moderator
Moderator

Szia!

 

Örömmel értesülünk, hogy Samsung készülék mellett döntöttél.

 

A külömböző régiókra szánt készülékek között szoftveres és hardveres külömbségek lehetnek. Az általad megjelölt funkciókat illetően egyeztettünk technikusainkkal és a Samsung Electronics Magyar Zrt. álltal forgalomba hozott készülékeken kizárólag azok a funkciók érhetőek el, amiket a  Fényképező alkalmazáson belül te is  megtalálsz a készülékeden.

 

Üdv!

Superuser I
Superuser I

Szia SpetTom!

 

Ha sikerült rögzíteni egy szuperlassított videót, akkor az egyéb funkciókat (Loop, Reverse) az alábbi módon tudod elérni:

1. a Galériában keresd ki az adott szuperlassított videót (ezeknél a videóknál nem Play ikon látszódik a bal alsó sarokban, hanem egymást fedő körök)

2. rákattintasz a videóra, és autómatikusan elkezdi lejátszani. Fontos, hogy ne kattints rá a kijelző közepén megjelenő körökre, mert akkor átlépsz a szerkesztő módba.

3. ekkor felfelé húzod az ujjad  a kijelzőn (Swipe Up), és megjelennek az általad keresett funkciók

Remélem segített a leírásom. Ha van még bármi kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor írj nyugodtan.

 

Üdv,

Ádám

Legelismertebb szerzők