Support

Open search

Storende reclame s9 na laatste grote android update

First Poster

Hallo,mijn vriendin heeft onlangs de nieuwste grote android(pie) update via haar s9 plus binnen gehaald,helaas wordt zij nu bestookt met ongewenste reclame die plots in beeld verschijnt,de reclame komt van google play af sinds de update dus.

.iemand enig idee hoe dit op te lossen én zijn er meerdere mensen met een s9 plus die hetzelfde storende reclame probleem hebben na de laatste grote android update?

3 ANTWOORDEN
Tim Moderator
Moderator

@Donaldd Apart dat ze deze reclame te zien krijgt sinds het uitvoeren van de update.. Is het mogelijk om een screenshot te maken als voorbeeld? Dan heb ik er in elk geval een beeld bij en kunnen we verder zoeken naar een oplossing.


---------
Signature-S10
"You must take your place in the Circle of Life." ~ The Lion King
New Member

Hier precies hetzelfde probleem, maar dan met een s8+. Screenshot maken heeft geen zin. Er staat verder niks in beeld alleen een schermvullende reclame advertentie.

 

Ook inderdaad sinds de update. Dus ik vermoed dat er iets is aangepast in de machtigingen die gegeven zijn. Waardoor ik nu iedere keer als ik de telefoon ontgrendel reclame krijg.

 

Ik heb geen nieuwe apps geïnstalleerd na de update, dus het moet in de update zitten.

Superuser II
Superuser II

Hoi @Beukers88 (en @Donaldd),

 

Zouden jullie kunnen testen of dit ook in de veilige modus gebeurt? De veilige modus schakelt alle applicaties die je zelf geinstalleerd hebt tijdelijk uit. Daardoor is het makkelijker te achterhalen of de problemen door een geïnstalleerde app veroorzaakt worden. Omdat je aangeeft dat het telkens gebeurt wanneer je je telefoon ontgrendelt, zou het snel duidelijk moeten zijn. Hier vind je de instructies: https://www.samsung.com/nl/support/mobile-devices/hoe-kan-ik-mijn-toestel-starten-in-veilige-modus/

--------------------------------
Een antwoord op je vraag gevonden? Vergeet deze dan niet als ✓Oplossing te markeren zodat andere gebruikers de oplossing sneller vinden.
Top Posters