Támogatás

Open search

S9 Akkumulátor

First Poster

Sziasztok!

 

Nem értek sajnos komolyabban a témához, de úgy érzem nincs valami rendben. Véleményt/segítséget szeretnék kérni az alábbi ügyben: 

Alább mellékeltem az akkumulátor használati ábrámat. Röviden: reggel hét óra körül vettem le töltőről, 100-on volt. Majd most 13.58kor már 14 százalék és úgy, hogy egyáltalán nem hajtottam halálra, mint ahogy ezt a kijelző idő mutatja. Október végén vásároltam, Media Marktban, garanciás még.

 

Elore is köszönöm szépen.Screenshot_20190117-134122_Settings.jpg

 

 

Screenshot_20190117-134128_Settings.jpg

 

 

3 VÁLASZOK 3
BeataV Moderator
Moderator

Szia,

 

A töltési ciklus mindenképp 10% és 90% között kell legyen, ez az optimális, ahhoz, hogy a készülék akkumulátorának üzemidejét megtarthasd, illetve csak a gyári töltő használatát javasoljuk. Ha éjszakára benthagyod tölteni a készüléket, az károsíthatja az akkumulátort.

 

A képek és a leírtak alapján valószínű, hogy az akkumulátor hibásodhatott meg a túltöltés szerk.: nem optimális töltés miatt. Javasolnám, hogy végezz adatmentést a Smart Switch programon keresztül, majd a Beállítások - Általános kezelés - Visszaállítás - Gyári visszaállítást útvonalon végezd el a resetet.

 

Érdemes ezt követően leadni egy közeli szervizpontban a telefont, hogy kivizsgálják, mi lehet a gond, ha valóban az akksi a hibás, akkor azt cserélik.

 

Közel eső szervizpontjaink elérhetőségére a http://www.samsung.com/hu/support/servicelocation/ linken kereshetsz rá.

 

Üdv!

First Poster

Köszönöm a segítségét, már fel is vettem a kapcsolatot egy közeli szervízzel.

Explorer

Túltöltés?Ez valami parasztvakítás?