Ta strona wykorzystuje pliki cookie. Pozostając na tej stronie, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookies.
Dowiedz się więcej
Close
Pytanie do ekipy moderatorskiej, jesteście bliżej wierchuszki.
Wiadomym jest (a przynajmniej niektórzy wiedzą), że w najnowszej wersji softu z oznaczeniem XXU1BRE5 lub XXS1ARE6, w regionach takich jak Holandia, Rumunia, Rosja, Hiszpania, Szwajcaria i Wielka Brytania dodano natywną funkcję nagrywania rozmów telefonicznych.
I tu pojawia się pytanie. Czy przewidziano dostępność tej opcji dla naszego kraju? Jeżeli tak, to kiedy możemy się jej spodziewać?
@Szewcu72, dobre pytanie. Podpytamy i damy znać, ponieważ takich informacji Samsung nam nie udostępnił. Szansa jest, jak najbardziej, w końcu polskie prawo nie zabrania nagrywania rozmów do użytku prywatnego. Ja lub @KrzysiekK odezwiemy się w temacie, jak dostaniemy info w tej sprawie.
@DamianK @KrzysiekK Czekam z niecierpliwością na info.
@_iwona_ to, że można używać aplikacji zewnętrznych, każdy wie a wielu używa. Mnie chodzi o natywną (systemową) możliwość.
A skoro odświeżyliśmy temat, to czy wiadomo coś w tej kwestii? @KrzysiekK?
Gdy ostatnio wysyłaliśmy zapytanie w tej kwestii, dostaliśmy niejednoznaczną odpowiedź. Ponowiłem zapytanie, tym bardziej że jestem w kontakcie z innymi osobami, być może dowiem się teraz czegoś nowego.
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
16 | |
4 | |
3 | |
3 | |
2 |