Támogatás

Open search

Lezárt kijelzőn nincsenek felugró értesítések.

Apprentice

Ez az egy funkció hiányzik más gyártókéhoz képest(Iphone, Huawei, stb.) , mégpedig, hogy értesítés beérkezéskor ébressze fel a kijelzőt egy felugró ablakban és minden mozdulat nélkül el lehessen olvasni. (Az AOD, meg a tenyérelhúzás a közelségérzékelő felett, meg a világító szélek, meg a kijelző-, ill. vaku villantás is megvan, de ezek nem helyettesítik azt, hogy azonnal olvasható egy felugró ablakban az értesítés) Sok külső alkalmazást próbáltam, de egyikkel sem működik megfelelően. Pl. Floatify, Glimpse notification, Notify, stb.) Általában csak egy ikont jelenítenek meg, a szöveget nem. Erre szeretnék megoldást, köszönöm! 

16 VÁLASZOK 16
Helping Hand

Szia!

 

A Beállítások-Zárolt képernyő és védelem-Értesítések útvonalon legyen kikapcsolva a Tartalom elrejtése funkció, így ha értesítésed érkezik nem szükséges feloldani a kijelzőt, ahhoz, hogy megtekinsd azt.

 

Üdv!

Apprentice

Szia!

 

Nem ezt írtam. Természetesen amiket Te írtál, ki vannak kapcsolva. A lényeg, hogy bejövő értesítéskor a kijelző nem ébred fel, sötét marad. Hanggal jelez, leddel is és az AOD-n megjelenik egy ikon, de pl a messenger, vagy sms-t nem tudom direktben elolvasni, ha mondjuk meghallom az értesítés hangját és rápillantok a kijelzőre, mert nincsen olyan felugró ablak, ami felébresztené a kijelzőt.

 

Üdv.: István

Helping Hand

Szia!

 

Ez esetben igénybe veheted Prémium Távkezelés szolgáltatásunkat,  aminek keretén belül egy technikus interneten keresztül rácsatlakozhat a telefonodra és ellenőrzi a lehetőségeket.

 

Jelezd igényed a 06-80-726-7864 díjmenten telefonszámon és munkatársaink állnak szíves rendelkezésedre.

 

Üdv!

Apprentice

Szia!

 

Beszéltem Velük, nincs megoldás. Azt ígérték, hogy leadják javaslatként a fejlesztőkhöz. Érdekes, hog más gyártóknál ez alap és opcionális és ez nem hiányzik senkinek. (rajtam kívül 😁) 

 

Üdv.: Balogh István 

Helping Hand

Szia István!

 

Észrevételed ezen a felületen is rögzítjük, hogy a fejlesztőknek rálátása legyen a felhasználói igényekre és ezeknek megfelelően próbálják kialakítani az elkövetkező frissítések tartalmát.

 

Üdv!

Apprentice
Szia!
Köszönöm szépen!
Üdv.:
István
First Poster

SzIA.

Nálam is ez van 2 telefonon,egy j5 2017 és egy j4 plusz.

Sem a messenger sem a gmailre nem ébred fel a kijelző.

Volt már távoli belenézés de mindent rendben találtak.

Csak az a bosszantó,hogy a j4 2 napos,most lett beállítva és ezen sincs semmi értesítsé.

Most akkor tuti a 8.1.0 a *****.

Apprentice
Szia!
Most a Glimpse Notification-nel működik úgy, hogy a világító széleket viszont ki kellett kapcsolnom.
First Poster

Szia igen ez nekem is hiányzik én Almás voltam ott egyből tudtam olvasni.. Decemberbe jból Androidos lett és nagyo meglepődtem mikor csak hangot hallotam de nem oldot fel a képernyőm jó lenne ha tényleg lenne fejlesztés és lehetne olvani ennek több előnye is van mert nekem e-mailozni kell sokat és így minden egyes érteítésnél fe kell oldjam a képernyőt megnézni a leveleket ... Ha lehetne olvani akkor már könnyebb lenne mert rá nézek és tudom hogy sürgős vagy várhat a válasz a munkámat megkönyitené az biztos ....Köszönöm szépen 

Legelismertebb szerzők