Támogatás

Open search

Kijelző karcosodása

First Poster

Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy az S9+ mennyire bírja a karcokat, ugyanis ráraktam egy új üvegfóliát ami valamiért nem marad fent a kijelzőn. Viszont nem szeretnék többet venni, ezért érdekelne hogy mennyire bírja maga a kijelző a karcolásokat.

2 VÁLASZOK 2
SomaE Moderator
Moderator

Hello,

Nos, ez eléggé felhasználó függő. Én nem szeretem a fóliákat és tokokat, kis odafigyeléssel nem látszik meg a telefonon. Szóval érdemes nem kulcs, apró, és hasonló tárgyakkal együtt tartani - meg ügyelni, hogy hova rakja le az ember. Gorilla Glass 5 van a kijelzőn, több videó van ahol (adott esetben egészen extrémen) tesztelik.

Üdv,
Soma

Highlighted
Explorer

Kedves Bananajo!

Hadd ajánljak egy remek üvegfóliát, mely az eredeti tokkal használva biztosan fenn marad a készülékeden, nem fog leválni. A neve Dome Glass, mely UV ragasztóval van ellátva, így nem csak a széle lesz ragasztós a fóliának, hanem az egész felülete, és az érintésre is ugyanúgy reagál majd a telefonod, mint fólia nélkül.  Én már több, mint 150 készülékre helyeztem fel, és számos pozitív visszajelzést kaptam a fóliáról.

Üdvözlettel

Martin

Legelismertebb szerzők