Támogatás

Open search

Kérdés: Miért nem látom a képeimet a Galériában a Felhőbe való biztonsági mentés után?

Community Manager

Amikor feltöltöd képeidet a Samsung Felhőben, azokhoz a jövőben hozzáférhetsz bármely készülékről. A Galaxy S9-en gyárilag a készülék és a galéria közötti szinkronizáció kivan kapcsolva.

 

Három féleképpen lehet bekapcsolni a Galéria szinkronizálást.

 

Figyelem: Győződj meg róla, hogy Wi-Fi hálózatracsatlakozol, mivel a Galéria szinkronizáció jelentős adathasználattal járhat.

 

Amikor a Galéria megnyitásakor megjelenik egy üzenet, kapcsold be az automatikus szinkronizálást.

Abban az esetben, ha ez az üzenet nem jelenne meg, alább találsz a szinkronizáció bekapcsolására két további lehetőséget.

 

Nyisd meg a Galériát.
Érintsd meg a „További lehetőségek” opciót.
galeria-biztonsagi-mentes
 
Válaszd ki a Beállításokat.
galeria-biztonsagi-mentes-s9
 
Húzással aktiváld a Samsung Cloud szinkronizációt.

Engedélyezés a „Beállítások”-on keresztül:

Nyisd meg a „Beállítások”-at majd a „Felhő és fiókok” pontot.
Érintsd meg a „Samsung Cloud” opciót.
Érintsd meg a „Bekapcsolás”-t a Galériánál.