Support

Open search

HELP!! UPDATE 9.0 nog steeds niet binnen. GALAXY S9

Highlighted
First Poster

Ja dat weet ik wel, dat je dat via instellingen kunt doen. Maar daar geeft hij juist telkens aan dat ik de laatste update heb(september 2018). Mijn vraag is of je dit via de pc op het internet ofzo kunt downloaden en dat dan kunt installeren op je mobiele. Via Samsung switch wil het ook niet btw

Apprentice

Enige oplossing is naar eens samsung repair center gaan! Helpen u gratis zolang het een europees toestel is.Hebben mijn toestel daar geupdate en sinds dien krijg ik alle nieuwe updates binnen zonder problemen.

First Poster

Oké,dan moet ik daar maar eens kijken. Zal wel ff kijken waar ze zitten, zal wel krek niet bij mij in de buurt zijn. Evengoed bedankt voor je reactie. 

NadiaS Moderator
Moderator

Hoi! Hier kun je checken welke servicepunten er bij jou in de buurt zitten: https://www.samsung.com/nl/support/service-center/. Neem wel je aankoopbon mee! 


---------
Signature-Note10
"Open different doors, you may find a you there that you never knew was yours. Anything can happen.“
New Member

Zou ik ook een pb mogen sturen? Ik zit met hetzelfde probleem

Apprentice

Zeker.

New Member
Hallo,

Ik zit met hetzelfde probleem. Mijn S9 heeft nog altijd android 8.0. Geen update beschikbaar. Gekocht in Mediamarkt Breda.
Community Manager

Hi @Peter19661,

 

Dat is niet goed! Heb je geprobeerd via Smart Switch te controleren op updates via de PC? Anders kun je het beste langs een servicepunt van ons gaan, daar kunnen ze de firmware flashen zodat je weer up-to-date bent.


---------
Signature-Note10
"It’s better to give than to receive. Especially advice."
First Poster

Ik zit met het zelfde probleem mijn telefoon is niet meer veilig.

Ik loop op laaste update 2018 en zegt ook steeds nieuwste update al heb terwel in Nederlandse winkel gekocht heb baal hier wel van als ik hem op stuur kost het mij geldt service punten zitten niet in drenthe komt er dus op neer koop maar een nieuwe😑

Superuser I
Superuser I
@JBosma

Oei, heb je al gekeken of je eventueel via Smart Switch kan updaten op een PC?

Overigens zegt een Nederlandse winkel nog niet of 't over een Nederlands model gaat. Maar zo lang het over een europees model gaat zal ik mij niet al te veel zorgen maken.
Top Posters