Támogatás

Open search

Android pie frissítés S9.

Apprentice

tehát akkor ha a sammobile oldaláról letöltöm az XEH független kodra kiadott pie verziot a samsung s9+ ra ami tmobilos nem lesz semmi probléma?odinnal és előtte bizt.mentés +visszaállítom gyári beállitásra a telót!nem akarok tovább várni mert egy közlemény szerint a tmobil és a vida csak február elején kezdi el a frissités kiadását!

Apprentice
Nem lesz baj semmi, de ajánlom nézd meg a mobilarena.hu s9 fórum ott van részletes leírás.
Explorer

Szia!
Légyszíves, be tudnád linkelni ezt a fórumot?!
Én kerestem,de nem tálaltam meg, sajnos.

Apprentice
Highlighted
Apprentice
Azon belül van a fórum hozzászolólások ott van a leírás. Lehetséges, hogy kell regisztrálni.
Apprentice

Sziasztok! 

Egy hete használom a Pie t aktívan. Néhány tapasztalatomat leírom:

1. Sztem a koncepció: letisztult ikonok, automatikus éjjel nappal váltás stb JÓ!!! Szép is.

2 . A frissítések gyorsan jönnek, naponta 2-3. Amit nem értek, hogy miért pont a fizetősök késnek(Nálam True Caller, Malwarebytes,Bitdefender)

3. Az automatikus éjszakai mód SZUPER! Jól működik, jól eltalált a fekete-fehérhez társuló néhány szín, a Samsung alkalmazások kimondottan szépek. És ami fő: minimum 10%-al növeli az aksi napi használhatóságát, tehát valószínűleg az élettartamát is.

4. A fotók(Galéria) funkcióba integrált kép, video, kollázs - gif szerkesztő nagyon praktikus, egyszerű, de nagyszerű. Pillanatok alatt a felajánlott fotókból el lehet készíteni, szerkeszteni, zenei aláfestést adni, támákkal feldobni a videót stb. Kimondottan jól sikerült. Persze nem egy iMovie, de nem is azt a célt szolgálja.

5. Jól mükszik az Always on Display módosítása is, lehet változtatni, hogy főgombnyomásra vagy állandóan látszódjon. Ez is kíméli az aksit.

6. Amiért kár az az, hogy az eszközkarbantartót kivették a főképernyőről, viszont a beállításokban rányomva be lehet állítani, hogy megjelenjen a főképernyőn, oldalsávon.

7. Az értesítések megjelenése, kinézete szintén szuperre sikeredett.

8. A csoportos csevegés(sms) is jól használható funkció

9. Eddig egyszer sem *****yott le!!

Összességében az első ijedtség után azt mondom,  hogy ÉRDEMES letölteni kivéve, ha vkinek nagyon fontosak a fizetős app jai, mert akkor várjon egy kicsit!

Kérem, hogy akinek szintén vannak már konkrét tapasztalatai, ötletei az optimális használattal az írja le!

Nicola

Explorer

Köszi! 🙂

Apprentice

Senkinek nem ajánlom. A Samsung Members élő chat szerint garancia vesztéssel jár minden ami nem a hivatalos úton tett beavatkozás.

Apprentice
Senkinek nem ajánlom. A Samsung Members élő chat szerint garancia vesztéssel jár minden ami nem a hivatalos úton tett beavatkozás.
Explorer

Úgy nézki megérkezett a pie rendszer S9-re! Telekomnál!

Még nem telepítettem.

Szóval nem vagyok benne biztos, hogy az-e. Több,mint 1Gb a mérete, szóval gondolom az.